John de Mol

Maffia Boss John de Mol van Witwascentrale Talpa aangeklaagd.
Dutch Mob Maffia The Voice from John de Mol is gejat.

( van onze Ja-knikkers mediacourant redactie)

Amsterdam- Noir– Nu is een feit van algemene bekendheid, behalve uiteraard niet bij de ‘PvdA-AIVD’ van Ronald Plasterk dat het Imperium van John de Mol gebouwd is op drugsgeld. Minder bekend is tot nu toe dat zijn Media-Drugsimperium verder is mede uitgebouwd door ordinaire diefstallen van programma’s van andere producenten.

Producent RTL 4- Pulp-show sleept ‘Maffia Boss John de mol met zijn witwas Vehikel SBS 6 voor rechter.
Sanoma wordt volledig mee gezogen in de criminele praktijken van hun SBS Compagnon   ‘Maffia Boss John de Mol’. Zij verliezen niet alleen inmiddels een klein half miljard, maar het laatste restje goede naam in de mediawereld. Het gevecht om de Hersendoden bejaarde SBS-kijkers wordt steeds grimmiger en crimineler.

De Duitse pulp- tv-producent Red Arrow sleept SBS 6 voor de rechter. Ze is van mening dat het tv-station met een kopie van haar volstrekte ‘Hersendood tv-show’ Married at First Sight komt, terwijl dat ronduit debiele programma is bedoeld voor RTL 4. Dat meldt het ‘Open Riool RTL Boulevard’.
RTL en SBS waren beide in de race voor het Duitse ‘debiel-format’, maar RTL won de strijd van SBS.
John de Mol nam daarna plotseling een soortgelijke show af van de ‘Talpa-Misdaadgroep’ die van ‘Godfather John de Mol’ zelf is. “Red Arrow is drie weken lang met beide partijen in onderhandeling geweest“, zegt de advocaat van Red Arrow.

SBS en John de Mol, die haar kopie Het Geheim van een Goed Huwelijk noemt, vindt dat zij niet onrechtmatig handelt. “Aangezien het programma Het Geheim van een Goed Huwelijk heel anders zal zijn dan Married at First Sight (kuch).”

Volgens Red Arrow wil RTL het programma niet uitzenden als de’Witwascentrale-SBS’ van John de Mol met haar gestolen kopie komt. “Omdat ze geen rat race met de SBS-Maffia van John de Mol willen over de “Walking Dead Kijkers.”

De rechtbank doet donderdag uitspraak. Het is betreurenswaardig dat de rechter niet dergelijke programma’s op grond van de Openbare Volksgezondheid totaal verbied.

In beide shows trouwen kandidaten met een wildvreemde. Daarna moet blijken of ze echt goed bij elkaar passen. En nee, het is geen goedkope riool fictie  maar echte Media-Maffia-waarheid van de hersenverpluveraars RTL en SBS.