Bert van der Roest
Daklozen Bestuur PvdA Dief en alcoholist Bertje wil tóch de wachtgeld-Bonus en  ook een Tweede Villa in het buitenland.

( van onze Dolgedraaide PvdA Bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- De Utrechtse ‘Daklozen Dief Bert van der Roest’ (‘PvdA-Hoertje’) heeft de gemeente Utrecht te kennen gegeven dat hij aanspraak wil maken op wachtgeld en ook een tweede’ PvdA-Villa’ in het buitenland. Hij verwijs hiervoor o.a. na zijn Partij Leider de Grote Schuinsmarcheerder ‘Playboy Diederik Samsom’, die eerder had gepleit voor een verruiming van de ‘Wachtgeld-Bonus’ regeling.

De PvdA Playboy:
Diederik Samsom
“ambtenaren hebben de mogelijkheid na hun politieke loopbaan terug te keren in hun oude functie. In de Tweede Kamer gaan stemmen op om die regeling af te schaffen. Maar Samsom pleit voor het omgekeerde. „Politiek is een onzeker vak. Verkiezingen kunnen zomaar iemand weer langs de kant zetten, dus je zou eigenlijk moeten praten over een verbreding van het terugkeerrecht.” 

PvdA een grote criminele familie die de AIVD niet was opgevallen. 
Met dat besluit van het vragen van wachtgeld druist Daklozen Dief Van der Roest rechtstreeks in tegen het advies van  zijn partijvoorzitter de Showbizz- arbeider Hans Spekman, die hem eerder aanraadde om af te zien van het gemeenschapsgeld (kuch).

Van der Roest moest zijn zetel binnen de raad opgeven, nadat bekend werd dat hij 45.000 euro bij de Daklozenkrant had gestolen en verbrast. En is bizarre genoeg nog steeds niet gearresteerd. Ook is het niet bekend of de familie ( de PvdA?) van Bert van der Roest in de geest van de ‘Frans Weekers-pluk de arme kaal tot op het bot wet’ aansprakelijk wordt gehouden voor de gestolen 45.000,- euro.
In dat geval kunnen Diederik Samsom en Hans Spekman vast 45.000, – euro gaan reserveren om ter zijner tijd terug te betalen aan de Daklozen, omdat hun PvdA familie lid alcoholist Bert van der Roest een kale Kip is. Zal ‘Top-PvdA-Call Girl Saar van Bueren’  blij mee zijn, want die houdt ook wel van de Pvda-Lifestyle.