Martgriet van Tulder
GroenLinks kan niet meer achter blijven en participeert nu ook mee op de’ Bestuurs-Gangster Markt.

We will have to become partisans again one day. But it will be against our own governments….’

( van onze Dolgedraaide Bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Banana-Fraude Nederland. Het land van honig en overvloed voor ‘Ratten in pak’.
Nobelprijs winnaar Dr. George Smoot van de Universiteit Berkeley, USA betrokken bij subsidie misbruik door het subsidie Vehikel de stichting Ithaca.

GroenLinks-Gangsterin Margriet van Tulder’( en haar Compaan Dr. Vaggelis Fragiadakis)  ligt in Provinciale Staten onder vuur wegens mogelijke belangenverstrengeling(kuch).
Ze had in juni tevergeefs geprobeerd de educatieve stichting Ithaca waarvan zij  ‘Graai-directeur’ was, van een faillissement te redden.

Misdaad met een Science Tintje.
‘Ithaka-Fraude- Science Center’ maakt dankbaar (mis)gebruik van de deskundigheid en ondersteuning van de Raad van Advies, die bestaat uit ervaren (corrupte) wetenschappers, onderwijsprofessionals, leiders in overheid en zakenwereld en regionale en internationale management experts. Nou, dan weten wij het wel tegenwoordig.

Raad van advies weet van niets.
In hoeverre al deze hierna genoemde eerbaar ogende Ladies en Gents uit de raad van advies van  Ithaca, te weten Dhr. Carlo Görtjes,
President, Lagotronics ,Mr. Martin Kok,
Advocaat en procureur, Drs. Frank Lambriks, 
voormalige voorzitter College van Bestuur, OGVO, Mr. Harry Loozen,
Senior Vice President, Océ Technologies, Drs. Lou Slangen,
Associate lector Wetenschap en Techniek, Fontys PABO Limburg,Dr. George Smoot,
Nobelprijswinnaar, Universiteit Californië, Berkeley betrokken zijn bij de wan en/of misdaden van GroenLinks-Gangsterin Tulder’

Geen ‘Justitie Science’ voor Bestuurs-Gangsters in “Banana-Fraude-Nederland”.
Ze lobbyde daarvoor bij de coalitiepartijen CDA en VVD voor subsidie van tienduizenden, zo niet honderden duizend euro, maar ving bot. Op haar verzoek heeft de Limburgse gouverneur Theo Bovens een ‘Doofpot-onderzoek’ ingesteld uitgevoerd door de GroenLinks-‘Doofpot-expert Femke Halsema’. Ook op verzoek Tulder is er geen aangifte tegen haar gedaan bij justitie wegens poging tot misbruik van gemeenschapsgelden. GroenLinks zit in Limburg in de  Graai-oppositie en liet ons weten het zat te zijn om aan te moeten zien dat de PvdA en de VVD ongegeneerd hun zakken lopen te vullen met fraude en stelen, en  wij van GroenLinks helemaal niks mee kunnen rausen.

Hoe het ook zij de  ‘GroenLinks-Gangsterin Tulder’ heeft een mooie plek gekregen naast haar grote voorbeeld de Oud GroenLinks Topper, de zakkenvuller Femke Halsema  

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle hiervoor genoemde personen (info@myithaka.nl )