participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_

Welkom in de ‘Participatie PvdA & VVD Maatschappij’: Eén op de vijf worstelt met energierekening, hebben honger, kunnen de huur niet meer betalen en niet meer naar de dokter.

( van onze Dolgedraaide  PvdA-Bestuur-Gangster redactie)

Diederik SamsomAmsterdam-Noir- Terwijl de ‘PvdA Playboy Diederik Samsom’ strak in het 2000,- euro + kostende designer pak (deze keer was zijn ‘Top-Callgirl  Saar van Bueren‘ niet in beeld, misschien een ochtend snuifje coke aan het doen in de Buitenhof-Toilet ?) trots bij Buitenhof zat te brallen dat hij met zijn ‘PvdA-Kadaver-partij’ op de goede ‘VVD roof de arme scheel weg’ is kunnen de Voedselbanken de mensonterende toevoer van de Walking Dead” in Amsterdam-Noir naar voedsel niet meer aan.

PvdA Playboy Diederik Samsom is de schaamte voorbij in Friesland.
Voedselbanken in de stad hebben grote moeite om aan de vraag naar levensmiddelen te voldoen voor huishoudens die ook al vaak zonder gas en licht zitten en niet meer naar een dokter kunnen. In het afgelopen jaar groeide het aantal huishoudens dat afhankelijk is van de Voedselbank met zo’n 25 procent.

De ‘PvdA- Lifestyle’: Twee Luxe Villa’s en een Call Girl over de rug van hongerende arbeiders.
In totaal maken nu zo’n 1600 huishoudens gebruik van de voedselbank. En dat is een probleem want er komt steeds minder voedsel binnen, supermarkten laten bijvoorbeeld ‘oudere producten’ langer in de schappen liggen.

Op hulp van de PvdA ‘Playboy Diederik Samson overheid’ hoeft er niet op gerekend te worden. want die besteden liever de foestie-miljarden aan hun eigen al dan niet criminele uitspattingen zoals een Tweede super de Luxe Potsierlijke ‘Gangster Villa’s’ in het buitenland en aan de Internationale Maffia-Wapenhandel.

De hele operatie draait op vrijwilligers en giften. Al haalt coördinator Mary-Lou Florisson een Frans/Belgisch voorbeeld aan waarmee de Voedselbank geholpen zou kunnen worden.

‘Er is een Europees subsidiepotje waar Frankrijk 72 miljoen uit heeft gekregen om voor hun armen te zorgen, België heeft daar 27 miljoen euro uit gekregen. Maar hier wordt het probleem niet erkend en dus niet aangevraagd.’

Wachtgeld Koningin PvdA ex-Wethouder Jannie van der Loos heeft ook geen oplossing met haar gejatte half miljoen eurotjes.
Jannie Van der LoosVanwege het grote tekort aan voedsel houden de voedselbanken in de stad op 2 november een open dag en het is nog niet duidelijk of de ‘PvdA -Wachtgeld Koningin Jannie van der Loos’ in haar functie van Voorzitter van de Voedselbank te Dordrecht  ook weer gratis komt eten. Op die dag kan tussen 11.00 en 13.00 uur voedsel gebracht worden naar de uitgiftenpunten in de stad. Meer informatie leest u hier.