Judith Merkies

Weer Top PvdA-Politica Judith M. betrapt op fraude, nu voor 84.000,- euro. Gaat Judith M. ook zelfmoord plegen. We raken zo langzamerhand de tel kwijt van de betrapte fatsoenlijk ogende criminele PvdA’ers, die straffeloos hun zakken lopen te vullen over de rug van de arbeiders.

When Snakes in suits psychopath like Diederik Samsom go to work in Friesland.

( van onze Dolgedraaide PvdA-Bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Meer ‘Participatie-zelfmoorden’ verwacht bij de ‘PvdA-hoertjes’. In het Rood is een langzame ‘Pvda-Dood’.
Harry van Bommel
Welk normaal mens kan fatsoenlijk ‘mee-participeren’ van 9000,- euro per maand uitkering? 9000,-euro per maand is de uitkering ( ‘maandelijkse bezoldiging’) namelijk van een Euro parlementariër.Toevallig is die maand uitkering van 9000,- euro op zich al min of meer een gehele jaar uitkering van een bijstandsgerechtigde familie in het Rood.

Radeloze Volks-Misdaadgroepen eisen een Halt van de PvdA-Misdaadgroep.
De ‘PvdA-Misdaadgroep’ maakt de klassieke ‘Volks-Misdaadgroepen’ volkomen belachelijk met hun succesvol straffeloos roven en plunder van het gewone Volk met de wet in de hand.

De eerlijke woordvoeder Volks-misdaadgroep “Schele Ben” van uit de gevangenis :
“Wij staan gewoon verschut. Wij worden constant gepakt, kaal geplukt en daarna voor jaren de gevangenis in gesmeten, meestal nadat we eerst nog door de Pulp-Media aan de schandpaal zijn genageld. En de PvdA’ers ( en hun ‘gabbers in crime‘ de VVD’ers ) stelen, roven, liegen, bedriegen, zuipen, snuiven en neuken zich te pletter met exclusieve Call girls en Schandknapen en zitten nog niet een uur in de lik.“

Hoe doen zij dat vragen de ‘Volks-Misdaadgroepen’ zich inmiddels radeloos af, wat doen wij verkeerd? Wat doen wij fout vraagt “Schele Ben” zich vertwijfelt af uit zijn cel.

Weer een PvdA’er betrapt en niet vervolgd.
Neem nu weer het zoveelste geval van een roofje van 84.000 euro zonder enige risico en noodzaak voor eten, huur, gas en licht. Nee, gewoon pure  gewetenloze PvdA-hebzucht naar nog meer zinloze Luxe als Maatpakken en ‘V.I.P.-Reisjes’.

Zelfs de selectieve, blinde AIVD van met hun PvdA-Boss Ronald Plasterk was deze
(zoveelste) PvdA-fraude weer niet opgevallen. Wat valt die ‘PvdA-AIVD’ eigen wel op?

PvdA- Super Graai maar raak PvdA-Europarlementariër Judith Merkies heeft van juli 2009 tot eind 2012 ruim 84.000 euro te veel onkostenvergoeding ontvangen gejat door fraude voor haar ‘werk’ in het Europees Parlement. Ze betaalde het geld afgelopen juli terug ( kuch).

Showbizz VVD-Invalide Jette Kleinsma’ weet ook van niets

Volgens haar integere partijgenoot de ‘Showbizz VVD-Invalide Jette Kleinsma’ kunnen van 84.000,- euro maar liefst 10 hele arbeiders gezinnen in de bijstand goed van rondkomen. Waar zou die ‘PvdA-Hoer Judith’ die 84,000 onkosten dan wel aan besteed hebben? Houdt zij er een verzameling Volkse Gigolo’s op na?

‘Fraude Koningin Merkies’ wil ‘PvdA- Fraude-lijsttrekker’ worden bij de Europese verkiezingen in mei volgend jaar en anders pleegt zij zelfmoord.
De ‘PvdA-Misdaadgroep’ heeft kennisgenomen van de terugbetaling, aldus een PvdA- beroeps-leugenaar woordvoerder Lobke Hurkmans woensdagavond en hoopt nu op zelfmoord van Judith Merkeis. De zegsman wilde verder niet op de kwestie ingaan, want ook hij loopt uiteraard te graaien en roven en te plunderen.

Voor politici is er een gedragscode, voor het gewone Vol het Wetboek van Strafrecht.
Volgens de gedragscode van de PvdA-Misdaadgroep in het Europees Parlement (EP) mogen ‘PvdA-Politici-Gangsters’ in principe maar een derde van de standaard dagvergoeding voor EP-afgevaardigden incasseren als zij in de buurt wonen van het EP.

Judith Markies leeft als Drugs Kartel Boss Pablo Escobar in Brussel.
‘Bestuurs-Gangsterin Judith Merkies’ woont in Brussel, waar het EP vergadert hun zakken vult, maar ontving jatte dus meer dan een derde. En nu draait zij met Stip de gevangenis Elite-Gangster Bilboard in bij nagenoeg al haar eerder betrapte Collega Bestuurs-Gangsters.

PvdA Playboy Diederik Samsom is de schaamte voorbij in Friesland.Diederik Samsom en Saar van Bueren
De Grote kadaver Leider van de PvdA ‘Playboy Diederik Samsom was weer eens op reis met zijn ‘Bed-Pers-Chef Saar van Bueren’ en verkeerde deze keer in Friesland bij zijn nog overgebleven ‘PvdA-Voetvegen-Leden’. Hij was dus zoals altijd niet bereikbaar voor commentaar.

Powned was mee gegaan op deze V.I.P.-reis en het was naast de ronduit hilarische  beelden ook extreem gênant om te zien hoe deze ‘Playboy Diederik Samson’ strak in een  ‘Snake in Suite-Maatpak’ van een paar duizend euro vergezeld van zijn ‘Firts Class Top-Call Girl Saar van Bueren’ , die ook over the Hill gekleed was rond dwaalde tussen die hersendode Schlemielen in een hun ‘Kringloop–Outfit’.

Het verschil qua merkkleding alleen al tussen de schaamteloze, geslaagde ‘PvdA-Play-Boy Diederik Samsom’ met zijn ‘Top- Call Girl’ ( 1000,- euro per uur?) en de kaal geplukte Friese simpele goed goedgelovige PvdA zielen deed gewoon pijn aan je ogen.

PvdA-voorzitter Amsterdam en Volksnieuws Amsterdam last van Schuinmarcheerder Samsom met zijn Glamour Pers-Bed Chef.
Gelukkig is de ‘PvdA-AIVD’ blind voor ‘Playboy Diederik Samsom’ en zijn ‘Call Girl Saar van Bueren’ want anders zaten zij al lang en breed in het gevang.
Friesland redt u zelf van PvdA ‘Snake in Suits’ als Diederik Samsom en stem SP of de Partij voor de Dieren of de plaatselijke partijen.
Zelfs de PvdA-Amsterdam heeft zijn buik vol van de ‘Snake in Suit Diederik Samsom’.

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan de PvdA. Zij beriepen zich zoals tegenwoordig standaard is op hun zwijgrecht. (voorzitter@pvda.nl, voorzitter@pvda.nl, redactie@pvda.nl, pvda_voorlichting@tweedekamer.nl, lhurkmans@pvda.nl, Pim.van.Galen@Nos.nl, p.hooijsma@heerenveen.nl, b.brouwer@heerenveen.nl, m.pit@heerenveen.nl, b.vanruijven@heerenveen.nl, b.debeer@heerenveen.nl, redaksje@omropfryslan.nl,)