‘Volkse NSB-Medewerkers DWDD’ molesteren geweldloze ‘Goede Nieuws-journalist’ op kosten van Gemeenschap gelden (met audio)

( van onze Corrupte News of the World redactie)

Amsterdam-Noir– ‘De Wereld Draait Door’ tafel is een bonte verzamelingen van hele en halve criminele en racisten zoals ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R. de Vries’ en algemeen NTR directeur Paul Römer met als Gastheer hun Pooier, de subsidie boef ‘Miljonair Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk’, die een dagtaak heeft aan het lastig vallen van jonge onbetaalde stagiaires als een heuse  ‘Vieze Keith” Bakker van de NCRV al dan niet onder invloed van cocaïne en drank.

Los daarvan is de hele Tafel zwaar gesubsidieerd en zou zonder subsidie van hun ‘PvdA gabbers in crime’ te Den Haag markant niet één van ‘De Wereld Draai Door gasten’ zijn eigen broek kunnen ophouden.

Kennelijk hebben deze zwaar gesubsidieerde VARA ‘Volksverraders’ zich inmiddels verzekerd van een stel betaalde Volks-NSB’ers als bescherming, die niet schromen om geweld te gebruiken tegen geweldloze schlemielen die n.b. met geweldloos ‘Het Goede Nieuws’ komen.

Nou, en die Volks-NSB’ers Bodyguards van 12, 50 per uur bruto hebben zij nodig ook, want dit jaar krijgt DWDD zeker bezoek van de Volkspolitie en de Street- Soldier- redactie en die verheugen zich al op dat bezoekje.  Ons eerbare Volks streven in deze is dat wij beide ‘Graai maar raak Gents’ Matthijs van Nieuwkerk en Peter R. de Vries  tegelijk voor onze camera vangen en dan mogen er wat ons betreft ook wel wat beveilings-medewerkers als bijvangst bij zitten.Kijken wat er dan gebeurt!

Daarnaast vragen wij ons af of al die types zoals Peter R. de Vries en zijn Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk. die beveiliging ook voor en na de uitzendingen hebben, want bijv. Peter R. de Vries heeft een voorliefde om zijn slachtoffers onverwachts in hun privé omstandigheden te overvallen of Junkies en Hoeren en Gangstersletjes  in te zetten om zijn slachtoffers in de val te lokken. Dus what go’s around come’s around in Amsterdam-Noir.

Het Goede Nieuws.
Kennelijk voelen zij aan hun corrupte Laffe, Grachtengordel-klompen aan dat zij op hun laatste zwaar gesubsidieerde benen lopen. En een subsidie-Kat van de Heersende klasse  in het nauw doet nou eenmaal rare sprongen en zijn zij nu beland in het laatste verrotte stadium van ordinair Volks-Geweld en in ‘Klaprecht’ zijn wij nu eventjes zeer deskundig in.