Televizier-Cock-ring
Het totale faillissement van  gesubsidieerde AVROTROS  is compleet  met de corrupte verkiezing van  zoon Johnny de Mol en zus Linda de Mol van Nederlands Media-Maffiabaas John de Mol  tot de beste Televisie man en vrouw van “Banana-Fraude Nederland”.

Nederland: Het ‘Joop en John- Land’ van Leugens en Bedrog.

(van onze wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir-  Tegenlicht in Nederland ten onder aan de Terreur van ‘Ik hou van Holland’ pulp van de ‘Maffia-Media Familie de Mol’.
Waarom zijn programma’s als Tegenlicht en Reporter en Zembla niet genomineerd?

De Trollen en Snollen van John de Mol zitten overal.
Voordat de John de Mol en Joop van den Ende ‘Showbizz–Vuilnis’ avond begon waren de stemmen al geteld in de categorieën ­Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw. Nou, dan weet men het wel tegenwoordig.
Hoeveel kunnen de ‘SBS-Hersendode kijkers’ nog slikken van de  ‘TV-Maffia- Familie De Mol’ voordat hun hoofd letterlijk ontploft?

Olcay Gulsen: “Bi-sexuele Johnny de Mol heeft mij niet geneukt, ook niet gevingerd of verkracht”. 
De “AVROTROS Televizier Cockring avond” o.a. van de Top VVD’er de voorzitter van de  TROS ‘Rose Ed Nijpels ‘ doet iedere normale burger zijn verstand pijn aan zijn ogen krijgen van de Showbizz- Vuilnis van “Koning Vuilnis Joop I” en zijn gabber in crime de ‘Maffia-Boss John de Mol’.

“Johnny de Moran” liet weten tijdens zijn dank speech-gebral dat hem ooit was ‘gevraagd’ om een programma te maken door de ‘Media-Trollen’ van zijn ‘Papi-John’. Hij mocht doen wat hij wilde van de  ‘John de Mol Trollen.’ Johny de Moran bekende openlijk dat hij dan alleen veel wilde reizen met lekkere gewillige wijven. En dat mocht dan best wat hem betreft een Tv-programma worden en zo geschiede. En sindsdien loopt heel BN- Slavinnen land van Papi John en Ome Joop met pijn in hun doos of gat van Waar is de Lul met Cockring van de Mol. En het is zo erg dat bepaalde BN-ers zelfs nadat zij gedwongen mee moesten een heuse Persverklaring doen uitgaan dat zij niet zijn geneukt verkracht door de ‘Dwergzoon Johnny de Moran’ van Papi John de Mol.

Johnny de Mol

De Familie de Mol zijn een gevaar voor de  Geestelijke Openbare Gezondheid.
En wij worden bij het zappen toevallig een paar keer een paar seconden terecht gekomen bij ‘Ik hou van Holland’ debielen show letterlijk onwel van de infantiele Show van zijn Tante de Mol, die met haar hysterische BN-Slaven steevast waanzinnig aan het nep lachen zijn. Met wie neukt Tante Linda trouwen tegenwoordig? Met Papi John, neef Johnny ?