Jan Peter Balkenende

Angela Merkel de Top-Callgirl van BMW. Een  Merkel-Wippi kost  600.000,- ruggen.

 CDA Ernst & Young Witwasser Jan Peter Balkenende’ scheurt niet rond in een geschonken Porsche. Hij is niet omgekocht  liet hij onze redactie weten.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-NoirIn Duitsland is de participatiemaatschappij op zijn verst.
Het minimum loon is afgeschaft. En 30% van de eerlijke, gewone burgers leidt sindsdien een soort van Derde Wereld bestaan in Duitsland op het randje van de hongerdood. De lonen in Duitsland zijn een stuk lager dan in het westen. De uurtarieven liggen soms op 4 of zelfs 3 euro. Nieuwsuur spreekt met werknemers van een call-center die ondanks hun fulltime baan iedere maand weer moeite hebben om rond te komen.

Hun waardigheid zijn deze Duitsers gewone eerlijke burgers al tijden kwijt en extra vernederd is te noemen dat hun Premier Angela Merkel keihard over hun heen scheurt in een BMW, die de uitlaatgassen in hun hongerde gezichten blaast.

BMW schenkingen ( =’Elite-Gangster – woord’ voor omkoping) van rond de miljoen aan Merkel is geen omkoping.
In de Duitse integere media is nu ophef ontstaan over een schenking, omkoping van 690.000 euro van BMW aan de CDU, de  Lijfeigenenpartij  van bondskanselier BMW-
Call Girl- Angela Merkel. Het nieuws volgt op het uitstellen van strenge Europese CO2-normen door zware druk van de Duitse corrupte overheid. Als deze BMW-Call Girl ook maar enig menselijk gevoel had zou zij dat geld direct geschonken hebben aan haar in nood verkerende onderdanen Lijfeigenen of die schenking weigeren.

De donatie, omkoping is niet door BMW zelf gedaan, maar door drie leden van de familie Quandt, die 46,7 procent van de BMW-aandelen in hun bezit hebben. Het saillante is ook nog dat de donaties – drie stuks van 230.000 euro – begin oktober zijn gedaan, precies in de periode dat de Duitse corrupte overheid heftig aan het lobbyen was om strenge Europese CO2-regels uitgesteld te krijgen.

Omkoping? Ben je mal, dit soort ‘schenkingen’ zijn gewoon normaal onder de ‘Ratten in pak’

Ondersteuners-omkopers van de CDU
Daarbij moet wel worden aangetekend dat de familie Quandt al jaren de CDU omkoopt. Zo ‘schonk’ de familie in 2009 al eens 450.000 euro aan de partij van hun ‘Wippi Angela Merkel’. Volgens de CDU heeft de donatie van 690.000 euro daarom niets te maken met welke politieke beslissing dan ook en omdat zij aan de macht zijn bepalen zij wel even wat waar is en wat omkoping is en wie dus voor corruptie of andere misdaden vervolgd wordt.

De “autokanselier” heeft als oprecht Christen schijt aan de hongerde landgenoten.
Gisteren noemde de Duitse krant Handelsblatt Angela Merkel overigens al de “autokanselier en Call Girl van BMW”. In een voorpagina-artikel onthulde de krant dat Merkel aka de “Wip van BMW” in de laatste vier jaar 65 keer ‘Heren’ bezoek heeft gehad van top- Elite-Gangsters uit de Duitse autoindustrie. Daar zaten geen Grieken bij, want hun centjes had  Merkel al binnen geroofd.

Uitstel CO2-akkoord kost een paar miljoen.
In juni besloot de Europese Unie dat nieuwe auto’s in 2020 nog maar 95 gram/km aan CO2 mogen uitstoten. Onder druk van de Duitse autofabrikanten-Elite-Gangsters heeft  de ‘BMW-bondskanselier Merkel’ zich de afgelopen maanden persoonlijk ingezet  om deze maatregel te laten uitstellen naar 2024 en haar Nederlandse partij genoot de’ CDA-Rat in pak’  Jan Peter Balkenende is er maar wat blij mee met zijn ‘Kuttenvanger’, want die kan ook behoorlijk blazen en ‘Pijpen’.