Real Murder,Extortion and Money Laundering by making of
“The Kidnapping of Freddy Heineken”.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=n6rYxqoTAf0]

De Witwas-Kerstboom en Tax- Shelter van de Peter R. de Vries Heineken Kidnapping verfilming.

Productie Financiering Tax-Shelter- VFX Financiering  for The Making of The Kidnapping of Freddy Heineken.

Welke Duistere (Maffia) Financierders maken de natte ‘Kassa-Droom’ van Kruidvat held en Rebel Peter R. de Vries waar.

( van onze Corrupte News of the World redactie)

Amsterdam-Noir-‘Maffia-Heineken Film Crew’ met hun Held en Rebel Peter R. de Vries wijken van angst uit naar Brussel voor eerste kennismaking Weekend voordat zij opnames gaan maken in Amsterdam-Noir.

Moord, Witwassen, bedreigingen en afpersingen bij the making of Peter R. de Vries zijn fantasie verfilming The kidnapping of Freddy Heineken. Alleen mogelijk in Banana-Fraude Nederland van ‘Maffia Boss John de Mol’ en de OM-Baas Herman Bolhaar.

John de Mol

Wat de Nederlandse Jaknikkers-Pers en de Media-Maffia-Media niet onderzoekt in Nederland.
Waarom onderzoek de FIOD deze Witwas operatie van verfilming van The kidnapping of Freddy Heineken van Misdaadgroep Peter R de Vries niet? En waarom onderzoekt de Nationale recherche niet de moord, bedreigingen en afpersingen rond de verfilming van het “Heineken-BloedBoek”?
Het antwoord vindt u hier.

Laf Brandpunt ‘onderzoekt’ Laptop in de ‘Passage-Liquidatie-zaak’,maar niet de Meineed van hun collega Peter R. de Vries.
Dat de Media Maffia de criminele financiering niet onderzoekt van The kidnapping of Freddy Heineken is logisch wat zij zitten er zelf vuist diep in. Maar waarom de gessubsidieerde Jaknikkers-Pers keer op keer niet zijn werk doet in Nederland is ronduit schandalig te noemen. Is het gewoon pure angst voor Misdaadgroep Peter R. de Vries?

De financiering van The kidnapping of Freddy Heineken is een wir war van Tax Shelters, duistere financiering via de duizel makende route USA,  Canada, Engeland, België en Nederland (zie: Noot) en daarna weer terug vloeit naar de Duistere zakken van de Maffia-financierders en de voormalige Heineken ontvoerders. Wie zijn de financierders? Wij hebben vernomen uit betrouwbare bron dat Maffiaboss John de Mol er één van is, die garant staat voor de verfilming als geste aan zijn media huurmoordenaar Peter R.  de Vries voor 25 jaar trouwen dienst.

Is dit een goedkoop Hollywood script?
Nee, deze B- film speelt zich af in “Banana-Nederland”, het land met de grootse corrupte ‘Justitie-Doofpot ter wereld’ en de hardste Onderwereld-Codes (kuch). Als de USA IRS hier lucht van krijgt verdwijnd de  Freddy Heineken productie met Peter R de Vries voorop voor jaren de bak in, want die zijn niet zo Klasse ‘blind’ als de Nederlandse FIOD.

Noot: De Internationale “The Kidnapping of Freddy Heineken” Witwas Kerstboom:
National Bank
Three Point Capital
UMedia 
Embankment Films 
Informant Media
Global Film Partners 
European Film Company 
UTA 
TopSynergy.com

Wij hebben dit artikel in kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokkenen partijen:

(franchises@nbc.ca,LA@3pointcapital.com, NY@3pointcapital.com,sylvie.vandooren@umedia.eu,  maxime.housiaux@umedia.eu,marie.
debellefroid@umedia.eu, celine.ureel@umedia.eu,
info@embankmentfilms.com,
michaelasimpson@informantmedia.com,
judycairo@informantmedia.com, ericbrenner@informantmedia.com,info@globalfilmpartners.com,
guirec@europeanfilmcompany.com,mark@europeanfilmcompany.com,
daniel@europeanfilmcompany.com,
annepaul@europeanfilmcompany.com,
mediarelations@unitedtalent.com,rnicita@caa.com)