pillars-of-society-by-george-grosz
The Pillars of Society by George Grosz zijn weer terug in “Banana-Fraude-Nederland”.
De ‘PvdA &VVD Straf de arme maatschappij ‘gaat voort

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir Participatiemaatschappij: Salaris directeuren corporaties toch weer omhoog en salaris gewone man omlaag en arbeiders- jongeren  leren gedwongen voor niks te werken als Lijfeigenen.

Werken voor niets heet in PvdA-jargon Leerbanen.
De jongeren leren dan al jong hoe het is om als lijfeigenen  voor niks te werken in de toekomstige ‘PvdA-VVD- Participatiemaatschappij.
Er komen ruim 10.000 extra leerbanen Slaven –banen’ bij voor arbeidersjongeren in het bedrijfsleven. Minister Lodewijk Asscher (asociale Zaken) heeft dat maandag bekendgemaakt op een jeugdtop in de Rotterdamse haven met allemaal ingehuurde of gedwongen jongeren die overigens van niks wisten bleek uit de hilarische uitzending bij Pownews.

80 miljoen euro’s voor de ‘PVDA & VVD Ratten in pak’ over de rug van radeloze, wanhopige werkloze arbeidersjongeren.
De 10.094 extra ‘Slaven-banen’ zijn het resultaat van samenwerking tussen kabinet, werkgevers, werknemers en de speciale 80 miljoen euro ‘ambassadeur’ foetsie voor de  ‘Show-aanpak’ van de jeugdwerkloosheid, Mirjam Sterk.

We zijn een bananenmonarchie geworden voor Ratten in pak.
Het ‘Evile regime-kabinet’ heeft voor de bestrijding van de jeugdwerkloosheid eerder 80 miljoen euro beschikbaar gesteld en die gaan we als ‘Ratten in pak’ weer eens fijn onder elkaar verdelen. Van die 80 miljoen krijgen de betreffende jongeren ieder geval geen een cent, dat garandeer ik u, aldus Mirjam Sterk, die constant met een natte doos loopt van het idee na het project te gaan emigreren naar  ‘Rue de Bestuur en Bankier-Gangster de Aruba’.
De jeugdwerkloosheid is de laatste jaren fors opgelopen. In 2011 bedroeg ze nog 9,8 procent, in augustus van dit jaar was dat al 15,9 procent. Van de totale beroepsbevolking was toen 8,6 procent werkloos.

Mark Rutte nu ook aan de LSD en ziet Love and Peace voor zijn roof de arme scheel bezuinigingen.
De ‘VVD –Chiwawa Minister Asscher’, die het aantal extra leer slaven-banen bekendmaakte in het bijzijn van zijn  premier ‘Godfather Mark Snake Rutte’, minister van Onderwijs Jet Bussemaker en Mirjam Sterk aka “de Natte doos van 80 miljoen”, is positief. „Deze actie is een mooi voorbeeld van hoe de overheid, bedrijven en de vakbonden samen succesvol optrekken in de aanpak van de jeugdwerkloosheid(kuch). Wie iets tegen de jeugdwerkloosheid wil doen, moet jongeren een kans durven bieden.” Hoeveel LSD hadden ze nu weer met zijn allen geslikt?

‘Natte doos Sterk’ heeft in aanloop naar de jeugdtop afspraken over de leerbanen kunnen maken met verschillende sectoren en haastte zich om te verschonen en nog een Tripje LSD te slikken. Ze is aangesteld om via gemeenten, scholen en werkgevers werk ‘Slaven-plekken’ te creëren voor werkloze arbeidersjongeren en onder dat mom 80 miljoen euro foetsie  te maken onder de  ‘PvdA en VVD Bestuur-Gangsters’.

Volgens Asscher is geld daarbij niet altijd het probleem, want dat hebben wij zat. „Het gaat erom dat alle corrupte partijen hun bijdrage leveren om jongeren perspectief te bieden op normaal betaald werk,  dat er nu en in de toekomst niet is en met ons roof de amen scheel beleid ook nooit meer zal komen.( niet verder vertellen graag)

Jongeren verdienen onze aandacht, we moeten voorkomen dat jongeren werkloos thuiszitten of op straat hangen, terwijl wij ze kunnen uitbuiten. Om die reden is het een goede stap vooruit nu  gewetenloze werkgevers zich ook aan deze ambitie verbinde om mijn arbeiders jongeren uit te buiten door ze voor niks te laten werken onder het mom van een stageplek.