Amsterdam-Noir-We Are Change Rotterdam heeft een ontluisterende documentaire gemaakt over de hedendaagse Arbeitseinsatz van uitkeringsgerechtigden door SoZaWe te Rotterdam. Na publicatie op 3 september 2013, is de documentaire via de e-mail toegestuurd aan het Kabinet, Tweede Kamerleden, Burgemeester, Wethouders en Gemeenteraadsleden van Rotterdam. Hierin werd expliciet gevraagd om een reactie. In dit filmpje spraken we op Prinsjesdag Aboutaleb, Klijnsma en Plasterk aan op het uitblijven van hun reactie.

PvdA:” Wir haben es nicht gewusst’,
De ‘VVD-Showbizz Invalide Jetta Klijnsma en de ‘VVD-Fatsoenrakker Ronald Plasterk ‘weten van niets en hopen dat u ook van niets weet.  Ook lieten zij wel weten alleen te brallen met hun gesubsidieerde ‘Jaknikkers- NOS’.

PvdA-Play-Boy Diederik Samsom’ liet wel weten Undercover te gaan in bed bij deze en gene wanhopige Volkse-Bijstandsvrouwen.

‘Ome Tom’ Aboutalen’ de huis Marokaan van de PvdA is zo gelukkig dat hij ook mee mag doen met de ‘Hoeren van de PvdA’, dat hij niet eens meer weet waar hij vandaan komt. Hij denkt dat hij ook een blanke geslaagde ‘Rat in pak’ is.