participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_
Wat leveren Tweede Kamer-leden, Burgemeesters, Wethouders, Kabinetsleden en andere Bestuurders feitelijk in? Niks, Nada, nog niet één cent! Waar blijft het voorbeeld voor het Volk?

Geen geld voor hongerde kinderen en invalide jongeren.

( van onze Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Crisis? Voor wie dan? Voor Jan met de Pet en niemand anders. Zo worden bonussen van 18 miljoen uitgekeerd aan Elite-Bestuurs-Gangsters en daar Kraait niet een ‘Haagse Participatie–Haan’ naar.
Terwijl de gewone eerlijke, hard werkende arbeidersman gedwongen wordt om mee te participeren door o.a. de VVD en PvdA met  zijn toch al karig loon vergeleken met de ‘Mega-Graai uitkeringen’ van de Bestuurs-Gangsters door een deel in te leveren van zijn salaris of uitkering vertrekken de ex Bestuurs-Gangsters met riante ‘Wachtgeld steel van het Volk’ regelingen massaal naar het ‘Erik Staal-Aruba’. Welkom in ‘Dutch Bestuurs-Gangster Paradise’.

Iedereen wordt gedwongen te werk gesteld of gekort op zijn uitkering of salaris tot invalide jongere aan toe, behalve de politieke misdaadgroep, die al die roof de massa scheel maatregelen invoert de Bestuurs-Gangsters. Deze Politiek-Gangsters leveren helaas niks in, nog geen € 0,00 in. Integendeel voordat zij met de Super de Luxe Wachtgeld regeling vertrekken naar de zon hebben zij zich  straffeloos een slag in de rondte lopen te stelen en te frauderen met de wet en de pen in de hand.

Rotterdam heeft vanaf 2010 tot en met april van dit jaar in totaal ruim 14,6 miljoen euro uitgekeerd aan  ‘Luxe-wachtgeld’Het eerste jaar ontvangen ze €112.000 en ze zakken daarna naar €98.000. Ze hebben voor de betreffende periode geen sollicitatieplicht en ze worden zelfs aangevuld indien ze een baan nemen met een lager salaris. ) aan voormalig corrupte  wethouders, oud-leden van dagelijks besturen van deelgemeenten en exambtenaren.

De Gouden Dageraad voedt de Hongerige arbeiderskinderen in Rotterdam.
Dat blijkt uit informatie die De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir van de gemeente heeft verkregen met een beroep op de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB).
Van het bedrag van dik 14,6 miljoen euro werd bijna 6,2 miljoen euro betaald aan voormalige (deel) gemeentebestuurders, de zogeheten politieke ambtsdragers. Ruim 8,4 miljoen euro werd uitgekeerd aan oud-ambtenaren, de ’overige wachtgelders’ te Aruba. De arbeiders kinderen in Rotterdam blijven zitten waar zij zitten en hebben honger en moeten wachten totdat de Gouden Dageraad langs komt met eten. Who cares op ex-‘Bestuurs-Gangster Buitenzorg Aruba’.