Talk2MyraRadio

Maffia Boss John de Mol van Peter R. de Vries van Witwascentrale Talpa aangeklaagd wegens diefstal. Wanneer volgen de aanklachten wegens moord, meineed, witwassen en vernietigen van mensenlevens middels geënsceneerde en gefabriceerde pulp media uitzendingen i.s.m. en/of voor  de Herman Bolhaar Justitie.

Amsterdam-Noir– Louis Hagemann is een voormalige Hells Angel die in 2005 in Hoger Beroep werd veroordeeld tot levenslang wegens de moord op Corina Bolhaar en haar twee kinderen. Deze meervoudige moord was gepleegd in 1984 en nooit opgelost. In 2002 besteedde PR de Vries een uitzending aan deze cold case en volgens die PR-SBS-6 misdaad-show was Louis Hagemann de dader. Naar aanleiding daarvan werd Hagemann strafrechtelijk vervolgd. Het technische bewijs was inmiddels vernietigd wegens “waterschade”, het enige bewijs bestond uit een drietal verklaringen van “horen zeggen”. De belangrijkste getuige was een ex-vriendin van Hagemann, Renetta van der Meer, die voor haar verklaring dik betaald werd door PR.

Over deze zaak is op BOUblog ooit een aantal artikelen verschenen, want een dergelijke veroordeling zonder concreet bewijs past niet in een rechtsstaat! Jacqueline was bevriend met Louis, voor deze Renetta leerde kennen. Een paar jaar na de veroordeling werd het contact tussen Jacky en Louis hersteld. Jaqueline is daarna met Hagemann getrouwd en ze vecht al jaren als een tijgerin om deze onterechte veroordeling ongedaan te maken. Ze onderhoudt een website: De Veroordeling waar alle gegevens over deze zaak te vinden zijn, maar waar ook de reacties van Renetta op staan. Het heeft er alle schijn van dat Renetta een valse verklaring over Louis heeft afgelegd uit geldzucht en wraakzucht! Een duidelijk artikel uit 2010 over de rol van PR de Vries in deze zaak staat hier. Een ander goed artikel over de rol van PR, ditmaal uit 2011, staat hier.

Om een definitieve veroordeling ter herziening voor te dragen aan de Hoge Raad, is een nieuw feit nodig. Het is niet voldoende dat mr. Wicher Wedzinga de veroordeling van Louis Hagemann schandalig vond, ook al heeft hij groot gelijk! Professor Peter van Koppen heeft de zaak Hagemann behandeld in zijn project “Gerede Twijfel”, waarin hij met Maastrichtse rechtenstudenten discutabele veroordelingen onder de loep neemt. Van Koppen kon echter geen novum vinden om de zaak opnieuw aanhangig te maken. Dat is Jacqueline ten slotte wel gelukt!

Haar voortdurende vraag om aandacht voor deze onterechte veroordeling maakte dat zich getuigen bij haar meldden die verklaarden dat Renetta had gelogen over Louis Hagemann. In december 2012 kopte de Volkskrant: ‘Valse verklaringen zaak Hagemann’ Drie voormalige partners van Renetta hadden verklaard dat Renetta hen verteld heeft dat ze welbewust heeft gelogen over Hagemann. De uitzending van Nieuwsuur, 17 december 2012, gaat daar vanaf minuut 4.38 dieper op in.
Meer Lezen: Boublog