John de Mol

Dutch Mob Maffia The Voice from John de Mol is gejat.

( van onze wie heeft wie geneukt privé redactie)

Amsterdam-Noir- Emmy-Award John de Mol nu al in opsraak.
Zelf verklaarde Pulp-Tv-expert Bert van der Veer al tijden werkloos roemt wanhopig zijn ‘Maffia Boss John de Mol’.
Het  corrupte net begint steeds meer te sluiten  rond om ‘Maffia Boss John de Mol’ en zijn Misdaadgroep Peter R. de  Vries.

Emmy award voor Moord, meineed, valse verklaringen voor levenslang en diefstal.
Nu is het al tijden bekend dat Maffia Boss John de Mol ooit  is begonnen met zwart geld
(een miljoen gulden in de  jaren ’80) van de Klaas Bruinsma Maffiagroep en sindsdien  ongemoeid wordt gelaten door bepaalde corrupte ‘Herman-Bolhaar- Justitie’ onder het motto voor wat hoort wat. Zoals bijvoorbeeld Louis Hagemann, ooit een vaste toffe bezoeker van The Happy Family opzettelijk met een  betaalde valse verklaring van een toen der tijd aan de drugs en drank verlopen call girl  Renetta van der Meer levenslang  bezorgde voor bepaalde corrupte ‘Harm Brouwer- justitie’ in ruil voor wat ‘Bloed Kijkcijfer- poen’ en gratis sex. Dat blijkt uit liederlijke, perverse sms’sjes  van de ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R.’ met dat soort Gangstersletjes heeft.

Hoger beroep monsterproces Passage van start zonder meineedpleger Peter R. en zijn Witwas Maffia Boss John de M.
Daarnaast werd Peter R. de Vries recentelijk nog genoemd tijdens de rechtszitting Passage-Liquidatie zaak als één van de Witwassers van het Willem Endstra bloedgeld. En moest zijn Media-Hitman Peter R. de Vries zelfs meineed plegen tijdens die rechtszaak om o.a. de moord op Thomas van der Bijl te verbloemen over de rechten van het “Heineken-Bloedboek”. Peter La Serpe zou daar over gaan publiceren bij ons, maar werd kennelijk direct de mond gesnoerd.

En nu blijkt dat de ‘gekochte’ Emmy Awards van de Dutch ‘Media Maffia Mogul John de Mol’ een beloning zijn voor zijn Mega-jat werk van John en zijn misdaadgroep. Een Ierse scriptschrijver Michael Roy Barry is de bedenker van het hersenverpulveraar programma The Voice en heeft een officiële aanklacht ingediend tegen John’s Maffia bedrijf  de Witwascentrale –Talpa.

Wij waren al tijden geïnformeerd over de ongelijke strijd die Michael Roy Barry al tijden voert tegen de Maffia Boss John de Mol om zijn recht te halen in “Banana-Fraude-Nederland” en zal nu wel door de aan John de Mol gelieerde Pulp-media-maffia voor gek en fantast worden verklaard en hopelijk eindigt hij niet net zo als Thomans van der Bijl, die vermoord is.

Opmerking: Meer lezen over de ongelofelijke smerige zaak op  Louis Hagemann 

Noot: mail verkeer: Brown/Barry

Roy Barry Creations (roy@roybarrycreations.com) 25-7-2012

Hi Steve ,

I will mail you when i get there,It will be my pleasure,

Regards ROY

Steven Brown 25-7-2012

Hi Roy, Send me a mail when you are in Amsterdam and I’m looking forward to meet you.

Gr Steve Brown