Deur PvdA

PvdA-voorzitter Amsterdam en Volksnieuws Amsterdam last van Schuinmarcheerder Samsom met zijn Glamour Bed Perschef.

PvdA vernietigt zijn eigen keizers.

‘VVD & PvdA participatie-maatschappij’: “Pour people have no reason to live at all”.

( van onze Tweede Kamer Kroeg participatie redactie)

Amsterdam-Noir- Bittere bezuinigingen.
Een financiële crisis doet pijn, maar door harde bezuinigingen vallen er slachtoffers,  létterlijk slachtoffers. Voor het eerst is er systematisch onderzoek gedaan naar het aantal zelfmoorden ten tijde van de crisis. De Amerikaan David Stuckler deed in 54 landen onderzoek naar de gevolgen van bezuinigingen op de volksgezondheid en komt met schokkende conclusies. Liesbeth Staats over de bittere pil van bezuinigingen; eentje waarvan de bijwerkingen nog stelselmatig onderschat worden.
Met wie participeert de PvdA met zijn grote de Leider de Schuinsmarcheerder Diederik Samsom nog ?

Tsunami van ‘Elite- en Bestuurs-Gangsters-Corruptie’ gaat verwoestend over Nederland.
En laat een spoor van hongerende kinderen achter, maar voor Royale, V.I.P-party’s is altijd geld.
Mahatma Gandhi:”Armoede is de ergste vorm van misdaad”.
Hoezo Armoede
. Fatsoenlijk honger lijden in Nederland onder de Partij van de Arbeid. ( Partij van de Bankiers) Als er weer eens een misdaad-bankje van de ‘gabbers in crime’ van het “Politieke Tuig” omvalt is er oeps, opeens 3.7 miljard  in één dag, maar als kinderen van arme sloebers hongerlijden is er geeeeeeeen geld in Den Haag. Zijn ze gewetenloos crimineel of niet?

De roof de arme scheel  regeringspartijen verliezen steeds meer  berooide en wanhopige kiezers.
Maar de PvdA ‘Play Boy Diederik Samsom’ denkt er niet aan om af te treden, want hij heeft de mooiste tijd van zijn leven als echte ordinaire BN-Star uit de stal van “Joop & John” met lekkere wijven ( Call Girls), zo blijkt uit de peiling van Maurice de Hond. Samsom: “waarom maakt iedereen zo een ophef over mij en mijn Bed-Perschef Saar Bueren, ik doe niet anders dan de oude snoeper VVD ‘Banen-Koning Loek Hermans’ en  al jaren doet en daar hoor ik niemand over.”

De grootste verliezer is PvdA, die weer een zetel verliest en nu op slechts tien zetels staat: een dieptepunt.
De PvdA zou met dit resultaat de zevende partij van Nederland worden, na 50PLUS die op 11 Kamerzetels uitkomt.
De PVV-Bruinhemden zijn bij De Hond de grootste partij van Nederland met 33 zetels. Alleen in de zomer van 2010 stond de partij van Geert Wilders er met 35 zetels nog beter voor.

Met de ‘VVD-Misdaadgroep’ van Snake Mark Rutte gaat het ook niet zo best. Van de 41 zetels die de partij vorig jaar in de wacht sleepte, zijn er nu nog 19 over. Veel egoïstische, gewetenloze VVD-stemmers stappen over naar de PVV-Bruinhemden.
Bij de overige partijen deden zich geen of nauwelijks veranderingen voor.

Het gewone Volk weigert in de toekomst alleen nog maar bij de Voedselbanken te participeren.
De Hond deed onderzoek naar de motieven van de PvdA-kiezers. Zo is 67 procent negatief over de roof de arme scheel plannen voor de Ultra-Rijken, Elite-Gangsters van de regering voor 2014. Ook de overgang van toch al niet denderende verzorgingsstaat, alwaar 1 op de negen kinderen honger lijdt naar participatiesamenleving waar de arbeiderskinderen dan wellicht gewoon van de honger dood gaan valt bij veel PvdA-stemmers verkeerd: 74 procent is negatief over die verandering. Verder vindt 68 procent dat het kabinetsbeleid een VVD- roof de arme scheel beleid is en is 81 procent van de aanhang tegen de aanschaf van JSF van de Amerikaanse Maffia Wapenhandel.

Eén op de negen kinderen leven onfatsoenlijk in armoede en honger.
„Een troost voor de ‘PvdA- Bestuurs-banen Hoertjes’ is wellicht dat maar 18 procent van de PvdA-kiezers vindt dat de partij beter opgeheven kan worden”, aldus De Hond. 52 procent van die hersendode SBS-stemmers denkt dat de PvdA in de toekomst toch weer de grootste kan worden. Waar die leden dat op baseren is ons feitelijk een raadsel, want als dit Roof de arme scheel Kabinet nog een tijdje doorgaan zijn de meeste PvdA Kiezers inmiddels onschuldig opgesloten in de Private VVD-Volks gevangenissen of de ‘VVD- Henk Kamp Slaven Werkkampen’ opgesloten of Homeless geworden, of omgekomen van de honger of van ellende waanzinnig geworden. M.a.w. de PvdA vernietigt zijn eigen kiezers potentieel voor de ‘VVD-Misdaadgroep’. De ‘VVD-Misdaadgroep’ is uiterst sluw en laat de PvdA zich zelf vernietigen, zodat zij na de Verkiezingen door kan gaan met de Bruinhemden van Wilders.