Diederik Samsom en Saar van Bueren

PvdA-Fractie can not handle the Truth! 

( van onze Noord-Koreaanse redactie)

Amsterdam-NoirPvdA vreest Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Waarheid.
Het is weer zo ver. De Twitter van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir staat weer eens een op zwart.
Deze keer omdat wij hedenochtend tijdens het JFS-debat van de PvdA-fractie een stuk of wat PvdA-Kamerleden dit artikel twitterde:‘PvdA-Kadaver-fractie’weer genaaid door Schuinsmarcheerder Diederik Samsom met de ‘JSF-VVD-Dildo’.
Nu was het ons al bekend dat de’ Grote Leider Diederik Samsom’ als het gaat om controle van zijn ‘Kadaver-fractie’, dat hij zelf het in en uit gaande telefoonverkeer van zijn fractiegenoten wil controleren en beheersen.
Maar dat hij als z.g. socialist zo ver gaat om een toch wel onbeduidend weblogje in de  ‘Maffia-Media-massa’ zijn twitter ‘anoniem’ op zwart te laten zetten begint toch wel te lijken op krampachtige, paranoïde KGB praktijken.

Binnen een half uur na die twitter  was onze twitter- account dus wederom op zwart gezet.
De Grote PvdA Leider en Schuinsmarcheerder Diederik Samsom is niet gediend dat zijn  ‘Kadaver-Fractie’ kennelijk door het Volk wordt geïnformeerd.
Voor Struisvogel-informatie is zijn ‘Bed-Perschef Saar van Bueren’ en dat wil  hij graag  graag zo houden.
Misschien is dit wellicht ook wel een wraakactie van Diederik Samsom en zijn zwaar betaalde BN Bed-Perschef aangezien Volksnieuws uit Amsterdam-Noir als eerst meldde dat Diederik  Samsom stiekem vreemd ging met zijn Bed-Perschef.

Dat laatste is een schending van de ongeschreven regel dat men op het werk geen seksuele relaties aangaat met ondergeschikte medewerkers.

Opmerking: wij hebben de PvdA fractie verzocht ons te laten weten waarom zij onze twitter op zwart hebben laten zetten.