henk Krol

 

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir- Henk krol heeft te fanatiek mee geparticipeerd naar de smaak van de rechter-commissaris.
Pikpartijen en Corruptie binnen 50PLUS van ‘Bejaarde Graaier-Henk Krol’.
‘Bejaarde Graaier Henk Krol’ heeft nog tonnen open aan schulden. De curator van de failliete Fraude-Gay- bedrijven Darkrooms heeft bij de rechter-commissaris een verzoek ingediend om een externe accountant in te stellen en om Krol te gaan gijzelen. Die accountant moet onderzoeken of aan de feestelijke betaal niemand, behalve Krol boekhoudplicht is voldaan.
Naast de Belastingdienst en uitkeringsinstantie UWV zijn er ongeveer 50 andere schuldeisers die voor honderdduizenden euro’s het schip in dreigen te gaan.

In maart gingen drie ondernemingen van Kamerlid Krol failliet, waaronder de uitgever van de Gaykrant en de digitale sekswinkel Gaytel.

De bedrijven bleken te weinig belasting en sociale premies te hebben betaald (kuch). In totaal wordt ruim een half miljoen euro gevorderd, die kennelijk in een Mega Black- Hole van Grol is verdwenen.

Nu Krol verdachte is van fraude kan hij zich wel direct aanmelden bij de ‘VVD-Misdaadgroep’ of hun zuster partij de Liberale “Grijp Je Rijk” partij van Jos R. Op één voorwaarde is Krol welkom dat hij wel met zijn handjes van de kontjes centjes van Jos van R. en zijn partijleden  afblijft.