Jos van Rey

Jos van Rey: “No surrender”, “Geen gezeik, Jos van Rey Rijk”.

Jos van Rey ook in de ‘Gouden koets’.

( van onze VVD-Grijp je Rijk redactie)

Amsterdam-Noir-Lokale VVD- Maffia-kopstukken keren met ‘V.O.C.-Prinsjesdag’ de VVD Moeder-Misdaadpartij de rug toe of overwegen over te stappen naar de nieuwe zuster partij van de VVD ”Grijp je Rijk” met als leider ex- Godfather van ‘VVD=Chapter Roermond’. Dat blijkt uit een peiling van Maurice de Hond.

Dat schrijft Metro. Nog maar een derde van de egoïstische kiezers van de ‘VVD-Misdaadgroep’ zou nog voor de partij kiezen. En ook veel gezichten ( zie hier de gezichten) van de partij mopperen of vertrekken zelfs. Vooral lokale Bestuurs-Gangsters-politici en bestuurders spreken ergernissen uit over de koers van premier Mark “Snake” Rutte, blijkt uit de anonieme reacties. Men durft niet met naam en toenaam te spreken, omdat men vreest voor represailles.

In Amsterdam West dreigt bijvoorbeeld raadslid Joel Andoetoe de VVD te verlaten. Hij is het niet eens met de nivelleringsplannen van het kabinet en de integriteitkwesties binnen de partij. De VVD meldt zelf niets van een leegloop onder leden te merken, maar zelfs drie keer zoveel aanmeldingen te krijgen als opzeggers.