De stem van het volk
‘VIP-Ratten in pak’ tribune ‘SS-Prinsjesdag’ uitverkocht. 

Tijdens de Troonrede gaat het plunderen en roven van het gewone Volk gewoon door: Weer een PvdA-Wethouder Theo Vaes  Etten-Leur betrapt op fraude-niemand gearresteerd.

( van onze Bestuurs-Gangster  redactie i.s.m. onze VVD-Klasse-justitie en V.O.C. redactie)

Amsterdam-Noir –Prinsjesdag een dag van Internationale Shame voor Genocide-V.O.C.
Een ieder fatsoenlijk, normaal mens zou zich dood schamen om de die ‘Troon-V.O.C-zaal’ te zitten en er niet in te slaan zijn.
We zijn een bananenmonarchie geworden voor Ratten in pak
Het topje van de corrupte ‘Bestuurs-Gangster-ijsberg’ wordt steeds meer en meer zichtbaar in “Banana-Fraude Nederland.” Het ‘Droomboek’ van de ‘Elite-Gangsters’ met hun politieke Lakeien is een ‘Nachtmerrie- Boek’ voor het gewone, eerlijke, radeloze Volk.

10 duizend jaar ‘V.O.C.- lik’ in de Troonzaal volgens het natuurrecht en de mensenrechten .
Vandaag zal de oorzaak ( Corruptie) van het begroting tekort en ellende en wanhoop van het gewone eerlijke Nederlandse Volk ( en hongerde kinderen ) met zijn alle feestelijk in de Troonzaal zitten. De moorddadige en niet ontziend criminele Oude dagen van de ‘Genocide -V.O.C.’ van roof en plunder de arme en de koloniën zijn Wieder da. Toen waren slaven nog gewoon slaven. En burgers plebs waar men naar believen mee kon doen wat met wou. Mooie oude tijden worden weer opgehaald achter de coulissen en ‘Hoedjes’. Het is een zaal van Ellende en misdaden jegens het Nederlandse gewone Volk en de Volkeren in de wereld, die hebben gezucht onder het Juk en Genocide van het ‘Criminele –Elite- zooitje’ in de Troonzaal.

Ook hun ‘Ja-Knikkers-Pers’ zal op volle toeren draaien met hun “Koning Vuilnis Joop 1″& Maffiaboss John de Mol  hersenverpulveraars ‘SBS ik hou van Holland’  troep.

Weer een “Kleine VVD-Gangster Stijn Klijnhout” betrapt op jatten van tonnen gemeenschap geld.
Stijn Klijnhout
Oud-wethouder-gangster en  natuurlijk ook oud-politieman Stijn Klijnhout (VVD-Misdaadgroep) heeft vanaf 2006 te veel wachtgeld van de gemeente Utrechtse Heuvelrug gekregen. De oud-wethouder-bestuurs-gangster, die nu raadslid is, verzweeg dat hij een salarisverhoging had gekregen als directeur van het Marechaussee museum in Buren.
Deze fijne ex-politieman, VVD-Gents  Stijn Klijnhout staat dan ook al tijden op het Elite-Gangster Billboard.

Terwijl  de Troonrede gepleegd  wordt door “Koning Willem Heineken I” wordt het gewone Volk systemisch leeg geplunderd of in Slaven kampen en projecten gezet door (vergelijkbare) politieke criminelen, die nu allemaal feestelijk met idiote ( gestolen middels fraude/corruptie) hoedjes op in de  Troonzaal zitten.

De ‘Kleine Wethouder en Burgemeester Gangsters’ vallen als rotte appels uit de Politieke corrupte boom.
Zij hebben niks te vrezen van de Troonrede, want hun ‘Koning’ zal geen woord wijden aan al de miljarden roof en plunder misdaden  van deze politieke criminele politieke lieden in de zaal. De paar goede, eerlijke politici van de SP en de partij van de dieren niet te na gesproken.

PvdA-Wethouder-Gangster Theo Vaes van Etten-Leur stapt op vanwege fraude met declaratie. Hij kon niet eerlijk rondkomen van 7,880,37 euro per maand

Eigen berooide en bedrogen kiezers keren PvdA en VVD de rug toe voor Prinsjesdag.
De  corrupte PvdA’er was sinds juni 2011 ‘Graai maar raak-wethouder’ van asociale Zaken en Onderwijs en stond er om bekend dat hij de inwoners die afhankelijk zijn van  o.a. de Bijstand keihard aanpakte en in de meest onzinnige mensonterende Slavenprojecten douwde. Ook stond hij in het dorp bekend als de Vrolijke, vlieren fluiter, die zich de goede dingen des levens liet wel gevallen en met (gemeenschap) geld smeet in het Dorp. Hij was en is een zeer graag gezien gast in de plaatselijke ‘Horeca’.

„Er zijn onregelmatigheden aangetroffen in de declaraties van onze wethouder”, aldus de plaatselijke ‘PvdA Hoer–fractievoorzitter Hans Wierema’. „ In gewoon Nederlands hij heeft lopen jatten en we doen geen aangifte bij de politie, want dat doen wij uitsluitend tegen onze aan de bedelstaf liggende weerloze schlemielen met een bijstand-uitkering, die bijv. uit noodzaak om te eten wat zwart hebben bij geklust, etc.

Veas bekent schuld en vertrekt met 5000,- euro per maand als beloning. Dat is pas Top-reclaserings werk.
Theo Vaes
Vaes heeft toegegeven dat hij slordig met de declaraties is omgegaan.” Het gaat volgens de voorzitter om kleine bedragen van rond de 1000,- tot 5000,- euro
„Tegelijkertijd realiseert Vaes zich dat hij een voorbeeldfunctie heeft en daardoor snel de schijn tegen heeft en met zijn volgevreten Pan en beter stilletjes de aftocht kan blazen met zijn riante wachtgeld regeling van € 5.940 bruto per maand voor vier jaren. .” Wij hopen van harte dat deze PvdA Bestuurs-Gangster Veas en de rest van deze Bestuur delinquenten, die al in de Wachtregeling zitten met zo een lage uitkering van € 5.940 bruto per maand niet weer het slechte pad opgaat. Nou ja, zo’n slecht pad was het ook nou weer niet: straffeloos jatten en na betrapt te zijn nog geld toe.
Ons is niet bekend of Theo Vaes   vandaag als eren ‘fraude- PvdA-gast’ bij de Troonrede aanwezig is, wel dat hij met  ‘Volkse-pek en veren’ op het ‘Elite-Gangster Billboard ‘is gesmeten!

Opmerking:
Wij hebben dit artikel voorgelegd in het kader van hoor en wederhoor aan B &W van Etten-Leur en de Gemeente raadsleden en hun tevens verzocht ons te laten weten waarom zij geen aangifte doen bij de politie en justitie op grond van o.a. het Rechtsgelijkheid beginsel en het Wetboek van Strafrecht.
(info@etten-leur.nl, kees.van.aert@zonnet.nl, joli@tiscali.nl, jhboer@zonnet.nl, SPdeHoon@planet.nl, pjh.vdwulp@ziggo.nl, ronnie.buiks@abab.nl, Joke.Gelderblom@kpnmail.nl,nooijens90@hotmail.com, pietregt@casema.nl,)