JSF

PVDA-VVD-V.O.C.: Participatie met de Internationale Maffia Wapenhandel.

De V.O.C. mentaliteit is weer helemaal terug: Geen geld voor hongerde kinderen, arme bejaarde, gehandicapte jongeren, chronisch zieke, de gewone man.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-NoirPvdA-participatie: Eerlijk delen, eerlijk stelen van de massa.
Power or Profit. The United States and The International Arms Trade and “Banana-Fraud- Netherlands”.
PvdA-VVD zijn Aartsbrutaal en Crimineel-knettergek: 4 miljard voor wapenindustrie en 6 miljard bezuinigen over de rug van het volk. De kogel is door de Corrupte Wapenhandel kerk: Nederland, streepjes de ‘VVD-Misdaadgroep’ en hun ‘Hoertjes de PvdA’ koopt in totaal 37 Joint Strike Fighters voor officieel 4 miljard.  Waar is de Lul van de Grote PvdA Leider nu? Diederik Samsom zijn PvdA-Banana zit nu in de Internationale Wapenhandel.

Wall Street Journal: Slechte ‘Nederlandse-Foetsie-economie’. Afrikaanse armoede toestanden in Nederland.
Het totale bedrag van 6 miljard dat nu weer wordt bezuinigt( =stelen met de wet van de massa) over de ruggen  van de aller armste vliegt regelrecht in de Bloederige, corrupte zakken van de Internationale Maffia Wapenhandel

Het JSF-schandaal.
Hoeveel ‘Prins Pooier Bernardjes’ hebben en gaan nu weer stiekem hun zakken gevuld?’
Iedereen weet inmiddels wel dat dergelijke projecten met de Internationale Elite-Gangsters en hun Dutch politieke lakeien altijd nog wat extra miljarden foetsie gaan in de corrupte zakken.

Dat maakt minister Jeanine Hennis-Plasschaert (Defensie) vandaag bekend in haar visie op de toekomst van de krijgsmacht.
De aanschaf gaat het Nederlandse Klootjesvolk 5 miljard euro plus jaarlijks 270 miljoen euro om de toestellen te laten vliegen. Omdat de aanschaf voorzichtig is begroot, sluit Defensie het later ’bijkopen’ van JSF’s niet uit.

Gedwongen ontslagen
Bij de vier krijgsmachtdelen vervallen honderden banen boven op de 12.000 die het vorige kabinet” Bruin 1″ al had aangekondigd. De landmacht verliest de infanteriekazerne in Assen en een pantserinfanteriebataljon. De marine moet haar grootste schip verkopen. De aanstaande Zr. Ms. Karel Doorman is nu nog in aanbouw, maar wordt eerst in de vaart genomen om de marktwaarde te verhogen(kuch). Ook daar gaan dus weer honderden miljoenen foetsie. Echte ‘PvdA-V.O.C.-Participatie’

Opmerking: wij hebben de PvdA en Dierderik Samsom in het kader van hoor en wederhoor om commentaar gevraagd.