Jos van Rey

Jos van Rey: “No surrender”, “Geen gezeik, Jos van Rey Rijk”.

Jos van Rey ook in de ‘Gouden koets’.

( van onze Bestuurs-Gangster redactie i.s.m. onze VVD-Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- “Grijp je Rijk” met Jos van Rey.

Totale Oorlog in ‘VVD-Chapter Roermond’. Mark Rutte neem Jos van Rey de maat.
De nieuwe partij voor alle ‘Ratten in pak’, die zich niet meer thuis voelen bij de ‘VVD-Misdaadpartij’ en hun ‘Hoertjes van de PvdA’.
“Grijp je Rijk” met ‘Roermondse Jos’, de voormalige Godfather van de “VVD-Chapter Roermond”.

Jos van Rey gaat hoogstwaarschijnlijk met een eigen misdaad partij meedoen aan de gemeente ‘Graai maar Raak–Raadsverkiezingen’ in corrupt Roermond volgend jaar met een eerlijke recht toe recht aan naam: “Grijp je Rijk” en partij slogan: Geen gezeik, Jos van Rey Rijk”.

Is Jos van Rey leeg of seniel.
De corrupte verdachte oud-senator “Twee Petten” en ‘Grijp je Rijk-wethouder’ is bezweken onder de druk van de landelijke ‘VVD-Misdaad-Top ‘en heeft zich van de voorlopige misdaad-kieslijst van de ‘criminele- liberalen’ laten schrappen. Er dreigt nu een totale leegloop van de Roermondse VVD-fractie, want in totaal zeven van de elf huidige VVD-raadsleden zouden Van Rey willen volgen.

Waarom deze bejaarde vol gevreten beroeps criminele politicus  Jos van Rey nog zelf door wil gaan is ons ook een raadsel. Is hij soms leeg, heeft hij nog niet genoeg geroofd en geplunderd. Waarom gaat die oude gewetenloze Boef niet gewoon net als ‘Godfahter Erik Staal’ met zijn gejatte miljoenen met zijn corrupte naad op een Tropisch Eiland zitten?

Stem voor Jos in de ‘Gouden koets.’
Jos van Rey eist bovendien dat hij mee mag rijden morgen in de Gouden Koets, anders gaat hij de hele Landelijke ‘VVD-Misdaad’ top verschut gooien op Prinsjesdag.