De stem van het volk

Na een stortvloed van leugens, (sex) schandalen en miljarden Fraudes Democratische basis voor VVD en PvdA volledig verdampt.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir- De Oeps-Economie eist steeds meer slachtoffers. Morgen zal het Symbool van de Elite-Gangster Corruptie “De Gouden Koets” weer de  weg opgaan en worden toegejuicht door de SBS- Walking Deads van Ik hou van Holland. Daarna zal “Koning Willem Heineken I“ voor een uitkering van 110 miljoen euro per jaar het Klootjesvolk plechtig voor lezen uit het ‘Groot Droomboek’ ‘Groot-Nachtmerrieboek’ hoe ‘Jan met de Pet’ met de wet weer gaat worden beroofd voor miljarden en achter de schermen belachelijk worden gemaakt.

Kiezers van de twee coalitiepartijen VVD en PvdA lijken massaal af te haken. Van de mensen die een jaar geleden op de PvdA hebben gestemd, zou nu nog maar een kwart dat doen. VVD-kiezers zouden nog maar voor een derde de keus voor de liberalen maken. Dat meldt Maurice de Hond zondag bij zijn wekelijkse peiling. Hij spreekt van „cijfers die ongekend zijn voor grote partijen en helemaal relatief kort na verkiezingen”.

‘Elite-Rovers-Kabinet’’ heeft te veel geroofd van het gewone Volk en is vertrouwen berooide kiezer kwijt.
Aan de vooravond van Prinsjesdag voor de Ultra-Rijken Elite-Gangsters en hun politieke lakeien  staat de PvdA nog altijd op de laagste stand ooit in de peiling van De Hond. Net als vorige week zou de partij maar 11 Kamerzetels krijgen als er nu verkiezingen zouden worden gehouden en dat is gezien de Schuinsmarcheerders capriolen van hun Grote Leider Diederik Samsom nog bijzonder veel.

Waar is de LUL van Diederik Samsom op Prinsjesdag.
De sociaal democraten ‘Hoertjes van de VVD’ hebben er nu 38. Ook coalitiegenoot VVD blijft op hetzelfde lage niveau als vorige week: de liberalen Roof de arme scheel Misdaadgroep zouden uitkomen op 19 zetels, tegen 41 nu.

De PVV, de SP, 50PLUS en D66 doen het goed in de peiling. De PVV zou de grootste partij worden met 32 zetels (+17). De SP zou stijgen naar 24 zetels (+9) en daarmee in één klap de tweede partij worden. 50PLUS zou 8 zetels winnen en stijgen naar 10. D66 zou eindigen op 19 zetels (+7) en ex aequo met de VVD de derde partij zijn.