De Grote Leider van de PvdA Diederik Samsom:” We gaan mooie tijden  tegemoet met onze Criminele ‘VVD-Show invalide Jetta Klijnsma’ “.

 VVD koerst af op ‘Griezel-coalitie’ met de PVV: “Bruin 2″

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

 Amsterdam-Noir- Oeps-Economie, Oeps weg Keizers.
Haalt het ‘Rechts-Links-kabinet’ 2015?’ Gaan zij de cel in of blijven zij op ‘vakantie’?
PvdA verraad en beroofd zijn arbeiders met asociale Staatssecretaris Klijnsma tot op het bot,Oeps.
HetRoof de arme scheel Rechts-Links-kabinet’ van ‘VVD-Misdaadgroep’ en  hun ‘PvdA-Hoertjes’ onder leiding van de Snake de VVD Premier Rovershoofdman Mark Rutte is het vertrouwen van de Nederlandse kiezer totaal kwijt. Nog maar 1 op de 8  kiezers heeft vertrouwen in de huidige regering, blijkt uit onderzoek van bureau TNS NIPO.

M.a.w. alleen nog de 2% Ultra-Rijken Elite-Gangster en  grof weg 10% Lakeien van hun á la ‘Doofpot Kampioen Femke Halsema’ en een handje vol ‘SBS-hersendoden’ staan achter de regering.
Maar is het niet het zoveelste onderzoekje waar geen bal van klopt. Nederland heeft best wel Mega-Graaiers, maar 1 op de 8? Het zou kunnen.

Die vertrouwensscore is met afstand de laagste die TNS NIPO ooit voor een zittende regering heeft gemeten, sinds het bureau dat met het tweede Paarse kabinet in 1998 structureel begon te doen. Dat nog maar 12 procent vertrouwen heeft in het kabinet, is ook lager dan het vorige dieptepunt, onder het tweede Kabinet-Balkenende in juli 2005.

VVD-Griezel Fred Teeven en Bruinhemden Leider Wilders het volgende Kabinet zonder mensenrechten.
In de peiling is de PVV van de ‘Bruinhemden Leider Wilders’ ruim de grootste partij met 33 zetels, gevolgd door de ‘VVD-Misdaadgroep’ met 24. Het volgende  ‘Griezelkabinet’ begint zich langzaam maar zeker af te tekenen. Indien deze twee Griezels Teeven en Wilders aan de macht komen in “Banana-Fraude-Nederland” is Noord-Korea aan de Amstel onze toekomst.

De ‘PvdA-Hoertjes’ zakken naar 13 en moet inmiddels – in de peiling – SP, D66 en CDA voor zich dulden. De partij van de dieren wordt door mainstream media dood gezwegen, dus die moet wel de eerlijkste en beste partij zijn, zowel voor dier als mens en milieu.