Fred Teeven Marit Maij

Oppositie wil uitgezette suïcidale asielzoeker terughalen naar de ‘Hel van Fred Teeven’. Waarom?

(door Annemarie Kas en bewerkt door de waarheidscommissie.)

Amsterdam-Noir- Een Nigeriaan met zware psychiatrische klachten is eind augustus Nederland uitgezet om zoals gebruikelijk daar bij aankomst te sterven of zelfmoord te plegen, zeg maar het gebruikelijke IND-recept van “Reisbureau Freddie.” De Tweede Kamer weet natuurlijk zogenaamd van niets en de PvdA secretaresse van 11.000,-. euro  gemeenschap geld netto per maand voor arme Vluchtelingen zaken Marit Maij geeft niet thuis.

Aleksandr Dolmatov hing zich al op in Banana-Fraude-Nederland.
Maar deze keer was er niet aan de formele procedure voorwaardes voldaan voor het sterven (moorden met de wet in de hand) of zelfmoord van het slachtoffer, zoals  wel bij het terminale zieke meisje en honderden andere arme weerloze Vluchtelingen.

De standaard procedure van “Fred-Big Head-Teeven” zijn in strijd met de Internationale mensenrechten in “Banana-Fraude-Nederland” dus.
Het is dan ook bizarre te noemen dat nu opeens een groot deel van de oppositie, SP, D66, de ChristenUnie en GroenLinks, wil dat staatssecretaris Teeven (Veiligheid voor Rijken en Pedofielen en Klasse Justitie, VVD) de man terug naar Nederland de ‘Hel van Fred Teeven’ haalt. Waarom? Waarom eisen zij niet dat  ‘Griezel Fred Teeven’ wordt over gedragen aan het Internationaal Strafhof wegens het systematisch schenden van de mensenrechten, dat zou pas getuigen van integriteit en eerlijkheid en respect voor de ‘Rule of Law’.

Volgens een  criminele psychiater van de Immigratie- en Naturalisatiedienst was “directe fysieke overdracht aan een psychiater ter plekke” noodzakelijk. Op het vliegveld in Lagos heeft de begeleidende ambtenaar de 34-jarige Osa Osifo-Ero niet zoals afgesproken aan een dokter overgedragen, maar aan iemand van de Nigeriaanse migratiedienst. De medisch begeleider in een verslag van de uitzetting:
“Ik begrijp dat deze situatie niet wenselijk is, maar heb mijn best gedaan en meer zat er helaas niet in”, schrijft de criminele  medisch begeleider in een verslag van de uitzetting.”

‘Risico op suïcidaal gedrag is normaal Bij onze Fred Teeven’
Osifo-Ero had in Nederland last van suïcidale gedachten, stemmen en hallucinaties. Volgens de behandelend psychiater bestond “risico op medische calamiteiten zoals suïcidaal gedrag in geval betrokkene wordt uitgezet”. Op 26 augustus is de man alsnog uitgezet en volgens zijn advocaat heeft hij nu nog steeds geen medische opvang.
Osifo-Ero had zich wel bij het ziekenhuis gemeld, maar door een staking werd hij niet opgenomen, schreef de DT&V afgelopen maandag in een e-mail aan de advocaat.

Oppositiepartijen vragen verblijfsvergunning
Oppositiepartijen SP, D66, ChristenUnie en GroenLinks vragen staatssecretaris Teeven in een brief om Osifo-Ero een verblijfsvergunning te geven. Ze schrijven dat de DT&V hem mee terug had moeten nemen, toen overdracht aan een psychiater niet aan de orde bleek.

De Nederlandse overheid heeft besloten om de heer Ero aan zijn lot over te laten.”
Het ministerie van ‘Veiligheid voor Rijken en Elite-Pedofielen  en  Klasse Justitie’ gaat niet in op individuele zaken (kuch). Eventuele fouten van de Immigratie- en Naturalisatiedienst en de Dienst Terugkeer en Vertrek hebben extra de aandacht sinds de dood van de Russische asielzoeker Aleksandr Dolmatov. Hij pleegde in januari dit jaar zelfmoord in zijn cel in vreemdelingendetentie in Rotterdam, terwijl hij niet vast had mogen zitten.

In de medische rapporten van de Nigeriaan schrijft een behandelend  corrupt psychiater dat hij in Nigeria in een psychiatrisch ziekenhuis zou moeten worden opgenomen. In Nederland zou hij in de ambulante gezondheidszorg terecht kunnen, omdat hij hier de „steun van zijn gezin heeft”. „Het verlies van het gezin zal de kans op suïcide bij uitzetting vergroten.” Zijn vrouw en twee kinderen wonen in Amsterdam.

PvdA: Dit is individueel geval en mogen wij misschien alleen denken aan ons eigen hachje.
Asielwoordvoerder de laffe en gewetenloze Marit Maij lobbyt van de PvdA ( voorheen  was Marit Maij ‘assistant’ van de CDA-fractie van het Europees Parlement, van 1994 tot 1996 bij haar corrupte moeder) wil niet op de mogelijk onterechte uitzetting van Osa Osifo-Ero reageren. Zij lobbyt überhaupt niet voor individuele asielzoekers bij staatssecretaris Teeven (Veiligheid voor Rijken en Elite-Pedofielen en  Klasse Justitie, VVD).  Zij laat ons weten off the record : “Kijk wij staan er verschrikkelijk slecht voor in de opinie peilingen, dus mag ik a.u.b. misschien alleen lobbyen voor mijn eigen hachje”. Na een stortvloed van leugens, (sex) schandalen en miljarden Fraudes Democratische basis voor VVD en PvdA volledig verdampt.

Wie is  Marit Maij.
Nu komt deze Spijtoptand van de oude CDA-Ratten helemaal op stoom: “Politiek is mij met de paplepel ingegeven. Ik kom uit een ras corrupte politieke  familie. Mijn moeder was een bekende corrupte CDA- beroeps-politica en Minister Hanja Maij-Weggen (CDA)  en Commissaris van de Koningin Hanja May ( met tien bijbanen), maar ook andere familieleden zijn Bestuurs-Gangster of vertegenwoordiger in bijvoorbeeld de gemeenteraad geweest. En we zijn niet allemaal van dezelfde partij. We delen dezelfde  Graai-maar raak overtuiging, maar vullen die op onze eigen manier in zo, zat ik bijv. in mijn mooiste tijd als  CDA-‘secretaresse’ voor 11.000 euro, bijna 24000 gulden netto per maand bij mijn moeder in een show en feest farce Mega-Graai-baantje. Nee, niet als haar dochter zonder werk, hoor, ha, ha.” Wel had ik die onvergetelijke mooie ‘Mega-Graai tijd’  de financiële ruimte om bij te begeven onder de Vluchtelingen in” Reu de Dictator” te Parijs. Dat is denk ik dan ook de reden geweest dat ik van de CDA-Ratten  partij kon overstappen naar de ‘PvdA-Hoertjes van de VVD’ met in mijn portefeuille Vluchtelingen”.

Haar voorgangers, onder wie huidig PvdA-voorzitter Hans Spekman, deden dat wel. Buiten de publiciteit probeerden zij de staatssecretaris te bewegen om zijn zogeheten discretionaire bevoegdheid te gebruiken, dus om individuele asielzoekers een verblijfsvergunning te geven.

“Hiaten in de wetgeving breng ik liever via de geëigende weg aan de orde, dus via schriftelijke vragen of debatten”, liegt Maij. Alleen als ze “een trend” ziet, zal Maij die bij  Fred-Big Head-Teeven aankaarten (kuch).

Hoe het ook zij wij hebben met terugwerkende kracht Beroeps-Bestuurs-Gangsterin Marit Maij op ons ‘Elite-Gangster-Billboard’ gezet wegens het weg snuffelen van 11.000,- euro gemeenschap geld netto per maand in verenging met haar corrupte Mama! ( dat is toevallig een hele jaaruitkering voor een bijstands familie)

Opmerking; wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan Marit Weggen en de PvdA en de VVD. (m.maij@tweedekamer.nl,)