De stem van het volk

‘Kas-Lonen’ blijven crimineel laag bij de zwaar seizoen arbeid in” Banana-Fraude-Nederland”.

Ethnic cleansing VVD-er Sjoerd Potters’ aka Radovan Karadžić:” Polen en Roemenen in de Kassen die hoeven wij niet te vergassen”.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie) 

Amsterdam-Noir-Nederlandse Onrendabele van de uitbuit-markt verdreven door Slaven uit Oost-Europa.
‘VVD-Misdaadgroep’ eist inzet werklozen als Slaven in de zwaar onderbetaalde seizoensarbeid.
Minister Lodewijk Asscher  van asociale Zaken onderneemt  geen actie tegen de negatieve gevolgen van het Ethnic cleansing van de VVD-Criminelen Sjoerd Potters aka Radovan Karadžić en Malik Azmani aka Ratko Mladic die zij inzette onder het mom van migratie van ‘Arbeiders–Plofkippen’ uit andere arme EU-landen.

PvdA: In Bangladesch is toch ook werk.
Polen en Roemenen vrezen op hun beurt weer arme sloebers uit Bangladesch en Viet-nam naar Nederland , want  daar zijn de lonen 50 Doller per maand en die werken nog harder zonder een piep te zeggen.

Altijd iets onderzoeken wat iedereen al weet en dat mag best een paar knaken  Gemeenschap geldkosten
Asscher laat het probleem weer eens ‘onderzoeken’ door een paar ‘Partij-Gabbers’, die ook even zonder werk zitten in hoeverre door de komst van werknemers wanhopige arme sloebers uit Polen en andere Europese lidstaten Nederlandse arbeiders worden verdrongen op de  minimum loon slaven arbeidsmarkt.
Ach, dat weet toch al iedereen.

‘VVD-Chiwawa-Lodewijk Asscher’ helpt met zijn buitenlanders-standpunt Wilders en zijn moeder.
Maar wat gaat dat ‘onderzoek’ ‘Jan met de Pet’ weer kosten? En wie  van de hoogopgeleide ‘Ratten in pak’ gaat zijn zakken weer even vullen van de VVD of de PvdA? Dat is pas een vraag voor de aanwezige  ‘Ja-knikkers-Pers’ en die wordt natuurlijk niet gesteld. Het is toch niet zijn moeder de’ Elite-Ggangsterin Irene Asscher-Vonk’  die het onderzoek gaat doen? Het zou ons niet eens meer verbazen.

Irene Asscher Lodewijk Asscher

PvdA en VVD Vrije Marktwerking is Top: 3.8 Biljoen Foetsie in de zakken van de Ultra-Rijken en 130 miljoen arbeiders vermoord. Geen Onderzoek.
Ook wil hij maatregelen in kaart brengen om die verdringing tegen te gaan. Welke verdringing, hij heeft geen idee. Kennelijk is het hem ontgaan dat het hier gaat om het probleem  van uitbuiting van bepaalde  Werkgevers Slavendrijvers die letterlijk het onderste uit de zak willen halen van hun arbeiders en het minimum loon betalen voor zwaar geestdodend werk in afgelegen plekken in de provincie zonder enige kans op carrière.

Asscher heeft dat maandag gezegd na afloop van een top over arbeidsmigratie in Den Haag. Daarbij waren onder anderen De VVD- Minister Stef Blok (Wonen voor Rijken) en ministers uit Roemenië en Bulgarije aanwezig. Aanleiding voor de bijeenkomst was het openstellen van de Nederlandse minimuen loon , zware arbeidsmarkt  zonder carriere mogelijkheden voor Roemenen en Bulgaren op 1 januari volgend jaar.

‘VVD-Chiwawa Asscher’ wil potentiële werknemers wanhopige onderbetaalde arbeiders uit Roemenië, Bulgarije en Polen gaan informeren over hun uitzichtloze kansen op de Nederlandse arbeidsmarkt uitbuit arbeidsmarkt. Hij heeft daar met die landen afspraken over gemaakt of gaat dat nog doen.  M.a.w. hij heeft helemaal niets gedaan.

In Nederland werken naar verhouding veel laag opgeleide arbeidsmigranten en weinig hoogopgeleide. Ach, dat wisten wij nog niet. Maar goed wellicht kunnen een paar hoog opgeleide Roemenen Bandirecteur worden dan hoeven zij tenminste niet meer te skimmen of te zakkenrollen. En wat te denken van een paar hoog opgeleide Polen als Bouw directeuren a La de Mafioso CDA ‘Bouw Koning Eelco Brinkman’ dan hoeven zij tenminste niet meer zwart te werken voor een hongerloontje  in de bouw en kunnen zij een keer andere Polen zwart voor hun  laten werken. Dat is pas integratie!

‘VVD-Chiwawa-Asscher’ wil dat die verhouding verandert. Corrupte hoogopgeleiden maken volgens hem meer kans om succesvol mee te doen aan de Nederlandse samenleving. Ach, dat wisten wij nog niet.

Asscher liet verder weten dat hij afspraken heeft gemaakt met de supermarktbranche en de belangenorganisatie LTO over het tegengaan van misstanden in de land- en tuinbouw. Over de misstanden van kinderarbeid bij de spuermarktbranche in Nederland werden hem gelukkig geen vragen gesteld door ministers uit Roemenië en Bulgarije en de aanwezige Ja-knikkers-pers.

Belasting betaler voor tientallen miljoenen getild met nepopleidingen door uitzendbureaus van VVD’ers – niemand gearresteerd
Het gaat onder meer om het betalen volgens de cao, het zich houden aan arbeidstijden en het tegengaan van illegale constructies. Supermarkten zullen in sectoren als de champignonteelt en glastuinbouw alleen nog producten afnemen van telers die werken met gecertificeerde Fraude- ROC-uitzendbureaus.

VVD-er Van Baalen haalt uit naar Wilders.
VVD-lijsttrekker voor de Europese verkiezingen Hans van Baalen heeft maandag hard uitgehaald naar PVV- Bruinhemden leider Geert Wilders. Van Baalen loog dat hij met „stijgende verbazing” had gekeken naar het protest van de PVV bij de Roemeense ambassade. „Het was nog niet met de slogan ‘Roemenen raus’. Zo ga je in Europa niet met elkaar om”, zei Van Baalen over de actie van Wilders.

Over de actie van zijn twee Ethnic cleansing partij genoten Sjoerd Potters en Malik Azmani  in dit verband  zweeg hij bizarre genoeg.
Verder is tijdens de top afgesproken dat een aantal gemeenten een proef begint waarbij nieuwkomers de Nederlandse grondrechten en rechtstaat moeten onderschrijven van “Banana-fraude-Nederland”. ‘VVD-Chiwawa- Asscher’ Kefte eerder aan voor alle nieuwkomers een ‘participatiecontract’ te willen invoeren, wat ronduit crimineel imbeciel is te noemen en alleen maar dient als een doekje voor het VVD & PVV-bloeden.