GentsMarkenJort

Sinds de grote leider Dierick Samsom stiekem zijn ‘PvdA-Banana’overal in hangt in “Banana-fraude-Nederland” en samen met de VVD maar door gaat met liegen, bedriegen, roven, plunderende en verkrachten van de gewone man (en zijn kinderen)  is er geen hond meer die nog op ze zou stemmen.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir-Meer dan de helft (55 procent) van de deelnemers aan de wekelijkse opiniepeiling van Maurice de Hond vindt Minister-president Mark Rutte ongeschikt als premier, maar wel geschikt voor een ‘Heren’ op stand VVD- sexhuis ( ‘All in Gents Resorts’). Iets meer dan 20 procent, de Elite-Gangsters en hun loopjongens de Ratten in pak vinden de premier “De juiste man op de juiste plaats”.

Omschrijving Mark Rutte

Daarentegen vindt maar liefst 71 procent de VVD-leider een “goede Volksmenner spreker”, alhoewel hij wel (66 procent) vaak van mening verandert als gladde Leugenaar. Ruim de helft vindt dat hij de “Roof de arme scheel-uitgangspunten van de VVD verkwanselt”, 43 procent beoordeelt hem als “echte ‘Criminele- Gent–Liberaal’ en 20 procent vindt de premier “principieel-crimineel”.

Ook deze week zakken PvdA en VVD verder weg in de peilingen. De VVD zakt van 41 naar 19 zetels, een verlies van 22 en de PvdA zakt van 38 naar 11 zetels, een verlies van 27. Het grote verlies bij de PvdA kan volgens de Hond ook te verklaren zijn doordat veel arbeiders zelfmoord plegen, aan de drugs en alcohol en/of waanzinnig zijn geworden. Bij de verkiezingen een jaar geleden hadden beide partijen samen 79 zetels en nu nog maar 30, een verlies van 49 zetels. Een “all time low”, zoals Maurice de Hond het noemt. Een ongekende slachting, niet eerder vertoond.