Het maakt niet uit op wie U stemt, U stemt toch op ons. Josef Stalin….

Samsom, Asscher en Spekman blijven achter hun partijgenoot Burgemeester Peter Noordanus staan.

Ivo Opstelten en Fred Teeven beloven stiekem niemand van de Vestia Miljarden Fraude  te vervolgen.

Tilburg wordt bestuurd door een leugenachtige, incompetente en corrupte PvdA-Burgemeester Peter Noordanus

( van onze Bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- KPMG, ABN-AMRO en ‘Burgemeester-echtpaar’ Tilburg pleegde misdaden voor/met Vestia en vieren nadien feest.
Peter NoordanusTwee Top Corrupte Bestuurs-Gangsters Peter Noordanus en Jeroen Lugte waren gisteren Live in leugen actie zonder geheugen en geweten te bezichtigen bij de Rechtbank van Rotterdam. Waarom deze  twee gewetenloze Bestuurs-Gangsters Jeroen Lugte en Peter  Noordanus nog niet één dag in de cel hebben gezeten is een Internationale schande.

Eerlijke gewone man krijgt weer de zoveelste Klap in zijn gezicht.
En een klap in het gezicht van iedere eerlijk hardwerkende gewone Nederlander. Kennelijk zijn Peter Noordanus en Jeroen Lugte met de poen die zijn onder de tafel hebben gecasht van hun ‘Godfather Erik Staal’ al  jaren in het beloofde land van de “VVD Snake Mark Rutte”.

Godfather Erik Staal leeft ook  al jaren in het Beloofde Land van Mark Rutte.TopGodfatherEricStaal
Vestia gaat vanmiddag haar corrupte oud-voorzitter van de raad van ‘Blinde,-commissarissen Peter Noordanus, nu PvdA Blinde-Burgemeester van Tilburg, en ex-secretaris Jeroen Lugte horen over de totstandkoming van de omstreden  Fraude-pensioenpremie van 3,5 miljoen euro die voormalig Vestia-topman Godfather Erik Staal vorig jaar meekreeg  mee jatte na zijn ‘gedwongen’ vertrek naar zijn Melomanen miljoen kostende Villa te Aruba. Erik Staal: “ik zit hier eerlijk in mijn Villa aan de eerlijk Beach in de eerlijke zon, vlakbij mijn eerlijke Witwas –Aruba- bank en wil mij niet verlagen tot ordinair commentaar”.

De Grootste miljarden roof ooit alle tijde in Nederland blijft onbestraft.
Vestia stelde  Godfather Staal onlangs aansprakelijk voor zo’n 2 miljard euro, het totale  gestolen bedrag voortkomend uit het derivatenfraude-schandaal bij de woningbouwcorporatie. Oud-rvc-voorzitter Peter Noordanus en oud-rvc-secretaris (met  Godfather Erik Staal ‘bevriende’) Jeroen Lugte worden verhoord over het pensioen van Staal. Lugte zou in 2010 de dan reeds vertrokken Noordanus per brief hebben gevraagd naar de precieze pensioenafspraken met de topman. Noordanus zou op deze brief hebben geantwoord dat Staal aanspraak kon maken op een ‘eindloonpensioen’, gebaseerd op zijn laatstverdiende salaris. Dit, terwijl Vestia inmiddels allang was overgestapt op het veel goedkopere ‘beschikbare-premiesysteem’.

In een eerder dit jaar verschenen forensisch rapport stelt Noordanus dat hij zich hierin achteraf door Lugte op het verkeerde been gezet voelt, aangezien hij Staal zo onbedoeld aan een veel hoger pensioen hielp. Lugte weet zich op zijn beurt de hele briefwisseling niet te herinneren. Burgemeester van Tilburg Peter Noordanus tijdens de zitting : “edelachtbare, ik ben goed gelovig, niet al te scherp en vooral erg simpel en zeer vergeetachtig , maar echt niet corrupt. De Rechter kon zijn oren en ogen niet geloven , men zag de Rechter denken ss deze egoïstische zielenpoot de Burgemeester van Tilburg.

Vestia wil beiden hierover onder ede aan de tand voelen.

Hoe het ook zij voor ons is er inmiddels voldoende bewijs op deze aartsdief en leugenaar Peter Noordanus op het Elite-Gangster Billboard te zetten.

Opmerking: Wij hebben  B&W en de Gemeente Raadsleden van Tilburg verzocht ons te laten weten hoe zij denken hun Corrupte en volgens eigen zeggen domme Burgemeester nog  te kunnen handhaven. (PvdA@raadtilburg.nl, info.raadsgriffie@tilburg.nl, D66@raadtilburg.nl, CDA@raadtilburg.nl, TVP@raadtilburg.nl, GL@raadtilburg.nl, PartijvoorTilburg@raadtilburg.nl, VSP@raadtilburg.nl, SP@raadtilburg.nl)