Snake Rutte

“Snake Rutte” spuugt zijn ‘VVD-Gif’ als een  spugende Cobra in de ogen van de  murw ’Ik hou van Holland’ gebeukte burgers.

‘We will have to become partisans again one day. But it will be against our own governments….’

( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze Corrupte News of the World redactie)

Amsterdam-Noir- Mark Rutte: I have a Dream, “Banana-Fraude- Nederland” van Verzorgingsstaat tot Politiestaat
( Nachtwakersstaat)”.
De ‘VVD-Snake Rutte’: ‘We’ moeten veranderen. Wie is we? Bedoelt de ‘VVD-Gent Mark’ soms de dagelijks hongerde kinderen in zijn beschaafde  Liberale Nederland?

De laatste show van de neoliberale Mark Rutte.
Dom, radeloos, wanhopig leeg geroofd Nederland van de gewone man zal moeten veranderen om nieuwe zekerheden en nieuwe welvaart te vinden. „De snelste manier om kwijt te raken wat we hebben, is krampachtig vast te houden aan wat we hebben.” Wat heeft de massa dan nu? Geen werk, geen pensioen, geen schone luiers voor arme bejaarde, geen waardigheid en menselijkheid, geen toegang tot de Rechter, wel voor het minste geringste toegang tot de ‘Hel van Fred Teeven’ en zijn ‘Henk-Kamp Slavenwerkkampen’ en geen geldHoe het zit met de 32.000 miljard die de Ultra rijken de afgelopen jaren hebben gejat van de massa zweeg de ‘VVD Gent Mark’ als medeplichtige aan die Mega-misdaad jegens de menselijkheid wijselijk.

Nederland moet wennen aan het Chinese ‘Plof-kip arbeiders’ model.
Premier Mark Rutte betoogde-loogde dat maandag bij  de ‘Ultra Rechtse Ballen Elsevier’s H.J. School-lezing’ in Amsterdam.  Het publiek in de zaal was van te voren zeer secure geselecteerd  op ‘VVD Klap-Kippen’ ,zodat er geen onvertogen woord in zaal zou vallen, maar alleen bewonderde Noord-Koreaanse blikken. Hoogleraar Roos Vonk was bijvoorbeeld niet uitgenodigd.  Deze wan vertoning werd in de Rode Hoed  te Amsterdam gehouden en dat is een regelrechte klap in het gezicht van de mensen die ooit de Rode Hoed zijn begonnen. De huidige “Dikke Deur” Ton van Brussel zou zich moeten dood schamen voor deze Noord-Koreaanse VVD-show. Veroordeel Ton van Brussel a.u.b. niet om zijn uiterlijk, al heeft deze Heer wel een echte ongelofelijk klassiek Hollywood SS- hoofd van de eerste Orde.Opvallend was trouwens dat de zeer gewaardeerde prominente VVD-leden als Jos van Rey en Heer Hans Wiegel schitterde door afwezigheid.
Wat een farce. En geen woord van de ‘Ja-knikkers-Pers’ over dit laatste oplichtings feit van de zijde van Mark Rutte en zijn ‘VVD-Misdaadgroep’.

‘Ratten in pak’ moeten veranderen. In wat?
‘Snake Rutte’ stelde dat de basis van  de Heersende klasse in Nederland op orde is, de  ‘Elite-Gangster zakken’ zijn ruimschoots gevuld, maar dat we mee moeten in technologische en geopolitieke veranderingen om voorbereid te zijn op de etnic cleansing  toekomst tussen de massa armen en Ultra-Rijken met hun Bestuurs-Gangsters. De door ons leeggeroofde massa blijft het niet pikken, kijk maar naar Brazilië en wat er enige jaren geleden opeens spontaan begon in de straten van Engeland.

Als Nederland bereid is de veranderingen eerlijk delen het hoofd te bieden, dan kunnen we bij de essentiële voorzieningen als onderwijs, gezondheidszorg  en sociale zekerheid  onze “Dikke Deuren” blijven betalen, aldus de  ‘Snake-premier’.

Straf de arme maatschappij  de Dream van Mark Rutte
Uitgangspunt daarbij is ook dat  arme mensen zo veel mogelijk hun eigen boontjes doppen in de slaven Werkkampen en wie niet mee doet, die moet dat maar voelen in de  ‘Hel on Earth-gevangenissen’ van onze ‘Griezel Fred Teeven’ en dat het geen schande is  dat arme bejaarde in een poepluier moeten zitten en de massa in de toekomst alleen nog Bankiert bij de Voedselbank om opnieuw te beginnen.

Nederland in Indonesië: 300 jaren moord en onderdrukking is het voorbeeld voor Mark Rutte van het beloofde Land.
Rutte noemde in dat verband banaal en goedkoop in navolging van de Grote Leider van de PvdA Diederik Samsom aka “de LUL” zijn eigen gewetenloze ouders als voorbeeld, die na de Tweede Wereldoorlog uit Nederlands-Indië naar Nederland kwamen met hun geroofde buit van de arme Indonesische bevolking om een nieuw leven te beginnen buitenzorg.

Het beloofde land van Mark Rutte is een tranendal voor de gewone man.
Naar Rutte’s speech was met veel verwachting uitgekeken. ‘Ja-knikkers commentatoren’ stelden dat het tijd was voor een visie van de premier en VVD-leider. Rutte, die gedurende de hele speech uit zijn hoofd sprak, zei daarover: „Als een visie een blauwdruk voor de toekomst betekent, of het in detail voorschrijven van de toekomst, dan verzet als  Neo- fascistische liberaal alles in mij zich daartegen. Ik geloof daar niet in. Ik geloof wel in een  ‘Chinese plof kip-visie’ als perspectief voor  de gewone, eerlijke mensen.”

Laat de Bestuur-Gangsters nog beter samen stelen.
Rutte stelde verder dat zijn oproep aan de samenleving om te veranderen ook eisen stelt aan de Heersende corrupte  politiek. Die moet ook veranderen. Compromissen zijn nodig, partijen moeten elkaar de vuile, corrupte hand reiken. „Dat vraagt een kabinet dat precies weet wat het wil, maar niet blijft steken in het eigen gelijk en bereid is compromissen te sluiten bij het verdelen van de miljarden onder elkaar in de “Oeps-Economie”. Maar het sterke “Banana-fraude- Nederland”, daaraan wil ik geen concessies doen.”

Opmerking: In het kader van hoor en wederhoor hebben wij dit artikel voor gelegd aan de VVD en de Rode Hoed.