Burgemeester Cancun -Steve Brown Politieagent Cancun - Steve Brown

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie i.s.m. onze Jaknikkers -Pers redactie)

Amsterdam-Noir- Berichtten wij als eerste en enige dat met de overname van KPN de Mexicaanse Drugskartels toegang krijgen tot o.a.  vitale communicatie in Nederland:
Top Drugslord Carlos Slim geeft Henk Kamp de keuze: Plata o plomo met KPN.

Over het voorgaande hebben wij letterlijk niet één keer de ‘Jaknikkers pers’ en de pulp-media gehoord. Alleen Volksnieuws uit Amsterdam-Noir publiceerde herhaaldelijk over de greep naar macht die de Mexicaanse Narco Maffia  aan het doen was  met de overname van KPN in “Banana-Fraude Nederland”.

Kennelijk is nu ook de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid wakker geworden door onze publicaties.
De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV), Dick Schoof, houdt bij een eventuele verkoop van KPN aan de Mexicaanse América Móvil Witwascentrale in de gaten of de nationale belangen voldoende zijn beschermd. ‘De vraag ligt bij ons open op tafel’, zegt hij maandag in Het Financieele Dagblad.

‘Het gaat om vitale infrastructuur waar veel diensten gebruik van maken’, stelt Schoof. ‘De vraag die moet worden beantwoord is of in het kader van de nationale veiligheid aanvullende maatregelen moeten worden genomen die er in voorzien dat de publieke belangen geborgd kunnen worden.’

Een woordvoerder van Schoof benadrukt dat er op dit moment nog geen onderzoek is gestart, maar dat de NCTV wel een ‘oordeelsvormende rol’ te vervullen heeft als meer informatie over de overname naar buiten komt.


Minister Henk Kamp aka “de VVD- Kapo”van ‘Economische Elite-Gangster Zaken’ liet vrijdag weten dat het nog maanden kan duren voor er duidelijkheid is. Vorige week kreeg het overnameproces een nieuwe wending toen de Stichting KPN een beschermingswal opwierp tegen de verkoop van het telecombedrijf. De stichting zei zich onder meer zorgen te maken om het maatschappelijk belang van de vitale netwerken die KPN onderhoudt.

AMX heeft laten weten bereid te zijn het bod op KPN in te trekken als de stichting vasthoudt aan de blokkade. Het concern van miljardair Drugslord Carlos Slim liegt door te zeggen al zijn overnames te doen om bedrijven op lange termijn te laten groeien.
Die ‘groei’ kan alleen met toestemming van de CIA en DEA en die nemen dan ook de uit eindelijke beslissing of hun Drugslord Carlos Slim KPN al dan niet mag overnemen, ongeveer vergelijkbaar zoals de Amerikanen recentelijk  Politiecommissaris ‘Bestuurs-Gangster Tom Driessen er uit lieten gooien.