Lodewijk Asscher

Terreur en intimidatie door de ‘Grote PvdA-leider Diederik Samsom’ gaat door met steun van Mark Rutte en Spekman en Asscher.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie i.s.m. onze KGB redactie) 

Amsterdam-Noir- PvdA ‘Grote leider Diederik Samsom’ zal sterker worden door de kritiek op zijn terreur en dreig leiderschap en de onrust die zijn seksuele escapades als Schuinmarcheerder in zijn kadaver-fractie hebben veroorzaakt. Vicepremier Lodewijk Asscher (ook een Hoertje van de PvdA) van het Ministerie van a-Sociale Zaken kefte dat zondag in een thuis wedstrijd bij zijn grachtengordel vrienden Buitenhof.

Lodewijk Asscher trots op machtige tabaks lobby moeder’
Irene Asscher
Volgens Asscher hoort het opstappen van twee angstige dissidenten PvdA-Kamerleden bij periodes waarin een partij  totaal zijn ziel heeft verkocht aan de ‘VVD-Misdaadgroep’ . Hij  loog dwars door zijn tanden heen en Kefte het opstappen van Myrthe Hilkens en Désirée Bonis ongelooflijk jammer te vinden, maar houdt in  de Grote Leider Samsom aka” de LUL”, maar bovenal in zijn  Super -Rook je dood-Moeder alle vertrouwen.

„Een  grote politiek leider krijgt soms heel veel lof, maar altijd Top Call Girls, soms een beetje overdreven te veel zelfs, en later veel kritiek, maar daar moet hij schijt aan hebben. Grote leiders worden daar sterk van kijk maar naar Stalin , Mao, Benito Mussolini, en Pot Pol en zo zal het ook met Diederik Samsom gaan”, aldus Asscher. Ondertussen is de partij van de ‘Grote Leider Diederick Samsom’ van 38 zetels bijna weggewaagd  tot nog maar 12 zetels.