Kijkdichtheid: 0,00- .Wel Mega-Graaien en gratis reizen.

( van onze  neukt wie neukt  privé redactie)

Femke HAlsemaAmsterdam-Noir- ‘Staats Doofpothoer Femke Halsema’ gaat zich naast haar gesubsidieerde Doofpot criminele praktijken nu ook laten subsidiëren bij de ‘Staats  Ja-knikkers- NTR’ , die bovendien nu in handen is van de ‘Maffia Boss John de Mol’ middels zijn katvanger  Paul Römer. Over dat laatste feit zullen wij ‘moedige’ Femke Halsema niet horen, want dan is ook zij uitgefiets met haar luxe bakfiets in medialand. Dus  dan maar weer op naar ‘Verwegistan’ waar niemand zich een buil kan vallen.

Ze ‘werkt’ aan de zoveelste documentaires serie over de positie van vrouwen in de islamitische wereld en hoopt daarmee de aandacht af te leiden van haar eigen criminele praktijken voor haar bazen de  ‘Elite-gangsters’ in “Banana-Fraude-Nederland”. Dat heeft de 100% gesubsidieerde Staatsomroep NTR van John de Mol laten weten. Halsema heeft zin in de extra poen en bralt het volgende. “Zelden komen vrouwen zelf aan het woord en dat terwijl ze vaak in de Arabische wereld de stille kracht zijn achter belangrijke maatschappelijke en democratische ontwikkelingen( staan inmiddels wel 1000 filmjes met dit onderwerp op youtube)  Het wordt tijd dat vrouwen zelf vertellen over hun leven, lot en over hun vrijheden“, liegt ze.

De Trollen en Snollen van John de Mol zitten overal
De gesprekken zijn niet neutraal of afstandelijk, er wordt rijkelijk witte wijn gedronken en hasj gerookt, aldus de John de Mol Staats omroep. “Halsema maakt zichzelf tot inzet, behalve als het gaat om hoeveel poen ze nu weer incasseert van de gemeenschap en haar leugen praktijken als ‘Doofpot-Hoer’. Opgevoed Buitenzorg binnen de grachengordel Nederland, ongelovig, seculier en individualistisch, extreem egoïstisch, is haar geveinsde verbazing – en soms ergernis over geloofsdwang en onvrijheid – groot.” Wie er nog een touw aan kan vastknopen mag het zeggen.

De serie heeft als werktitel ‘Vrouwen in de Islam’ voor de zoveelste keer weer uitgemolken, zodat de bekende kliek weer met gemeenschap geld zijn zakken kan vullen en gratis kan reizen  en zal in het voorjaar van 2014 op de zondagavond op Nederland 2 te zien zijn voor haar grachtengordel fans en haar bazen de Elite. NTR verwacht 0,00 Kijkdichtheid , maar dat doet er ook niet toe , want daar zijn  dergelijk roof de subsidie-pot leeg  projecten niet voor bij NTR.