Diederik Samsom en Saar van Bueren

Is Paul van Liempt van BNR ook het bed in gedoken met de ‘Bed-Pers-Chef Saar van Bueren’ van PvdA Leider Diederik Samsom.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

 Amsterdam-Noir – Waar is de LUL van Samsom”.
De PvdA  Partijleider Diederik Samsom is wellicht het voorbeeld van het morele verval van Politiek-Nederland.
Sinds de PvdA ‘Diederik Samsom’ ontmaskert is als een gewetenloze goedkope banale schuinsmarcheerder, die niet schroomt om zijn ex-vrouw en kinderen in te zetten voor de verkiezingen was hij enige tijd verdwenen uit de Pulp-Media. Maar nu is hij er weer. Zelfs de Oude Geile corrupte beer de VVD “Banen koning Loek Hermans” was jaloers op Samsom.

List of federal political sex scandals in the United States.
PvdA-leider Diederik Samsom ziet  kennelijk de exit-bui al hangen voor zijn duistere politieke (sex) toekomst. En  dus is hij er nu voor om de terugkeer regeling voor ambtenaren die politiek crimineel- actief worden uit te breiden naar andere delen van de samenleving. Hij zei dat woensdag in een ‘interview’ met Paul van Liempt van BNR.
BNR als echte ‘Ja-knikkers’ Pers stelde ook geen enkele, maar dan ook geen enkele vraag naar zijn recentelijk bekend geworden schuinsmarcheerder escapades van Samson met zijn ‘Pers-Bed-Chef Saar van Bueren’.

Het interview was van te voren  stijf gescript, ironisch genoeg door zijn ‘Pers-Bed-Chef Saar van Bueren’. In de USA had de Pers deze walgelijke schandalige affaire rücksichtslos tot op de bodem uit gezocht. En zodra dan klip en klaar is vastgesteld dat Samsom een schuinsmarcheerder is was hij zonder meer met pek en veren de politiek uitgegooid of voor jaren de lik in. Maar niks van dat alles in “Banana-Fraude Nederland”.

Daar zit Paul van Liemt als ‘journalist’ samen met Saar van Bueren ‘ de reet van Samson te likken.
Ambtenaren hebben de mogelijkheid na hun politieke loopbaan terug te keren in hun oude functie. In de Tweede Kamer gaan stemmen op om die regeling af te schaffen. Maar Samsom pleit voor het omgekeerde. „Politiek is een onzeker vak. Verkiezingen kunnen zomaar iemand weer langs de kant zetten, dus je zou eigenlijk moeten praten over een verbreding van het terugkeer recht.” Nou, zo bewogen hebben wij deze schuinmarcheerder nog niet horen pleiten als het ging om bijv. Wajong jongeren, arme bejaarde, arme zieke en radeloze werkloze arbeiders

Volgens Samsom kan een bredere terugkeerregeling ervoor zorgen dat mensen uit het bedrijfsleven wat sneller voor de politiek kiezen, maar waar het hem natuurlijk vooral om gaat is zijn eigen hachje. En daar hoorde wij de zogenaamde kritische interviewer Paul van Liemt van BNR geen woord over.

Lekker geneukt Paul?