De Nieuwe Pulp-Media Godfathers: ‘Islam- Pubers’ die flut-examen stelen.
( Die kon men trouwens bij de ‘Ratten in Pak‘ van In Holland  voor HBO gewoon kopen)

Ibn Ghaldoun ‘schooltje’ weken lang zwaar belaagt door ‘Terror-Jaap’ en Rechts-extremisten.

( van onze Bestuurs-Gangster redactie i.s.m. onze VVD- Klasse- racistische redactie)

Amsterdam-Noir- Kattenkwaad van een paar arme, Islam jongeren de misdaadzaak van het jaar in Rotterdam.
Alsof ze examens stelen in de naam van Allah
Zeker 42  Islam vmbo scholieren worden vervolgd  als  bikkelharde criminelen voor het stelen van eindexamens op de Rotterdamse Ibn Ghaldounschool, of het verspreiden daarvan. Waarom?

De ‘Dutch Pulp-Media-Maffia’ van ‘Maffiaboss John de Mol  met zijn ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ heeft het kattenkwaad van die paar Islam jongeren opgeblazen als bijna een terroristische ‘Baardmannen-daad’ en uitgemolken tot op het bot.

Gangster-praktijken bij top scholenreus Amarantis’ blijven ongestraft.
Waarom doet het OM te Rotterdam niet een  onderzoek naar een echte Maffiaboss als bijv. John de Mol of de Vastgoed Maffia te Rotterdam i.p.v. wat spiekende Islam kinderen.

Spieken en afkijken is een zware Misdaad in Rotterdam voor Islam VMBO-ers.
Dat heeft het Openbaar Ministerie (“Ome Tom Aboutaleb” ) in Rotterdam donderdag gemeld. Waarom?
Bovendien heeft het onderzoek tot nu al meer dan 10.000 man uren gekost bij justitie en de politie en het gaat maar door. Waarom? En voor wie eigenlijk?
Waren er geen echte misdaden in Rotterdam om te onderzoeken ? Bijvoorbeeld al die miljarden fraudes in de Rotterdamse Vastgoed , die mede mogelijk zijn door het  corrupte beleid van o.a. de Volle dolgedraaide ‘Maffia-Vastgoed Wethouder van economische zaken Karakus‘  in Rotterdam. Is hij Maf of is hij Crimineel?
(Zie: Video De Slag om Nederland VPRO)

Banana-fraude-Nederland.
Men kan dagelijks in de Pers lezen dat Bestuurders en politici, CEO’s uit het bedrijfsleven, hoge politie- ambtenaren en leden van de Koninklijk huis lopen te stelen, te frauderen en te graaien. De 42 Islam scholieren zijn met hun diefstal of het verspreiden van de eind examen vmbo vervolgt als ware zij een heuse bikkelharde Volks- Misdaadgroep, die in de harddrugs en/of mensenhandel zit. Een aantal van die kwajongens hebben langer in voorarrest gezeten dan welke “Kleine VVD-Gangster” dan ook. Waarom?

Dit terwijl zij welbeschouwd niets anders hebben gedaan dan te tonen dat zij juist goed zijn geïntegreerd in “Banana-Fraude-Nederland” met hun ‘diefstal’ (=Kattenkwaad)  en afkijken om zodoende te frauderen bij hun examen. Zij hebben niets anders gedaan dat een goed voorbeeld volgen van ‘onze’ leiders in Nederland, namelijk sjoemelen en frauderen.Dan laten wij nog maar buiten beschouwing als een dergelijke affaire zich voor zou hebben gedaan bij bijv. een Elite studenten dispuut als Minerva te Leiden er op zeker ook maar niet één student ook maar een minuut in de cel zou hebben gezeten en iedereen feestelijk zijn diploma verkregen, anders wordt ‘Papa- Baron’ boos. En dan kan o.a. Ome Tom Aboutaleb gelijk zijn koffer pakken en afreizen retour du Marrokko.

Geen ‘Doofpot Kampioen Hoer Femke Halsema’ voor Islam Jongeren.
Van de 42 verdachten worden er 11 vervolgd voor het daadwerkelijk stelen van examens. Nou, nou dat is nu een misdaad , die echt moet worden vervolgd in “Banana-fraude-Nederland”.

Het onderzoek naar het verspreiden van gestolen opgaven is nog in volle gang. Waarom ?

Het totale aantal verdachten is hoger dan 42. Of het OM bij alle verdachten vervolging instelt, is nog niet zeker. ‘SBS-Justitie’ heeft de 42 namen doorgegeven aan de Onderwijsinspectie. Van 8 van hen, leerlingen van Ibn Ghaldoun, zijn de diploma’s inmiddels ingetrokken.  Waar al die gestolen miljoenen zijn gebleven in het onderwijs daar doet Justitie en Inspectie geen onderzoek na. Kijk verschil moet er zijn. Voor echte misdaden gepleegd door echte ‘Hollandse’  ‘Bestuur-Ratten in pak’ , die extreem schadelijk zijn voor de maatschappij is er de ‘Doofpot-Kampioen Hoer Femke Halsema’. Hun gestolen buit, de miljoenen kunnen zij rustig houden en vervolgd wordt er helemaal niemand in die ‘Bestuur-Gangsters’ kringen

Ja-Knikker Bart Redners denkt ook aan zijn hachje.
In een toelichting zegt de laffe directeur Bart Renders van de school dat er zes leerlingen worden uitgesloten van het examen en dat de andere twee leerlingen al geen geldig examen meer hadden gemaakt. Het eerste examen op de school is immers ongeldig verklaard. Waarom protesteert deze directeur Bart Renders niet tegen deze ongekende Heksenjacht van zijn leerlingen?

Inspectie blind voor fraudes Hollandse Bestuur-Ratten in pak
De inspectie zegt dat ze nu ook beschikt over namen van eindexamenkandidaten die mogelijk voorkennis hebben gehad. Van leerlingen die op deze manier fraude hebben gepleegd tijdens het eindexamen wordt het diploma ingetrokken. Over de miljoenen fraude in het onderwijs en de Mega diploma’s fraudes bij de diverse Hoge scholen zwijgt de Inspectie van Onderwijs als het graf.

Volgens de Onderwijsinspectie is het onderzoek naar de verspreiding van gestolen examens nog in volle gang. Het OM zal de namen van nieuwe verdachten doorgeven aan de inspectie, die vervolgens de scholen informeert.

Het effect van de Inspiratie van  ‘Kruidvat Held en Rebbel Peter R.’ bij het OM.
Hebben die kennelijk door de ‘Pulp-Media-Maffia’ opgehitste,hersendode– ‘Hollandse’ ambtenaren van de politie, justitie en Inspectie nou echt niest anders te doen? Bijvoorbeeld iets zinvols.

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan Bart Renders en het OM te Rotterdam en de B&W te Rotterdam en Onderwijs Inspectie.

( info@ibnghaldoun.nl,m.heijmen@raad.rotterdam.nl, info@griffie.rotterdam.nl, f.elhaji@raad.rotterdam.nl, r.schneider@raad.rotterdam.nl, a.molenaar@raad.rotterdam.nl, m.vandedonk@raad.rotterdam.nl, s.belhaj@raad.rotterdam.nl, a.bonte@raad.rotterdam.nl, w.tempel@raad.rotterdam.nl, j.strormann@raad.rotterdam.nl,j.swane@onderwijsinspectie.nl.)