TopGodfatherEricStaal

Ons kent ons rechters’ straffen met een Kuch bij Miljarden-fraudes.

(door Camil Driessen en bewerkt door de waarheidscommissie)

Amsterdam-Noir– Crisis? Voor wie dan?
In de USA (link) had Erik Staal, Gerrit Zalm,  Noorlander, ,Marcel de Vries en Peter Noordanus en Susan Baart al lang en breed met 100 jaar gevangenis straf in de cel gezeten en volledig kaal gepulkt, maar niet in “Banana-Fraude- Nederland”.  In “Banana-Fraude Nederland” ligt het altijd net even anders als het gaat om ‘Ratten in pak’, toch?

Met de Wet in de hand komt men door het ganse Land’( prof. Soetman)
De Vestia-fraude en witwas misdaden van miljarden hebben duidelijk gemaakt dat “Nederland een Banana-Fraude” ‘Derde Wereld land’ is, alwaar rechtsongelijkheid de norm is. De ‘Kleine Man’ wordt bikkelhard aangepakt en de Elite en Bestuur-Gangsters hebben vrij spel en trekken een lange neus vanuit  hun Luxe Melomanen Villa’s o.a. uit Tropische oorden met hun  buit naar het door hun beroofde ‘Klootjesvolk’.

De Oeps-Economie.
De miljarden fraude van de ‘Misdaadgroep –Vestia’ laat de gewone (domme) eerlijke burger zien hoe een  ‘Oeps- miljarden’ roof en plunder met de pen en de wet in de hand in werking gaat in “Banana-Fraude Nederland”. Ook geeft het inzicht in wie er allemaal bij een dergelijke Mega fraude betrokken zijn en er beter van worden.

Afrikaanse Dictators jaloers op  de ‘Ratten in pak’ in Nederland.
Bij deze miljarden roof ( er zijn er tientallen en dagelijks ontelbare kleinere fraudes ) waren en zijn diverse  ‘Top-Bestuur-Gangsters’  van de overheid en de semioverheid  en Maffia-bedrijfsleven betrokken. Ook Top-politici betrokken om deze jarenlange roof met de pen mogelijk  te maken.

DNB ‘beboet’ Top VVD’er Godfather Gerrit Z. van de ABN-AMRO-Misdaadgroep voor witwassen ‘Vestia-miljarden’.
zalm_scheringa_254337e

Zo publiceerde wij reeds gisteren dat de ABN-AMRO van de Top VVD-er  Godfahter Gerrit Zalm aka “de Harde” ook één van de daders is van de misdaden bij de ‘Vestia –Misdaadgroep’. Eerder berichten wij al dat het ‘PvdA Bestuur-Gangster  Burgemeester-echtpaar Peter Noordanus en Susan Baar te Tilburg ook betrokken was en is bij de grootste fraude ooit in Nederland.

‘VVD-Justice’ houdt PvdA en VVD bij elkaar.
Het blijft natuurlijk absurd en pure  VVD-Klasse- Justitie dat bij een dergelijke Mega- miljarden Fraude tot heden de hoofdrolspelers nog niet één dag in de gevangenis hebben gezeten en niemand is kaal geplukt. Dat is  het Klasse Justitie-patroon dat de Vestia  miljarden misdaden duidelijk heeft gemaakt, wat Nederland heeft verandert in een “Banana-fraude Monarchie” , waar Afrikaanse Dictators jaloers op zijn.

De jaarrekening over 2010 van woningcorporatie Vestia is ten onrechte goedgekeurd door voormalig Accountant-Gangster Marco Noorlander van Misdaadgroep KPMG. Dit laatste is een feit dat meer standaard is dan een uitzondering in “Banana-Fraude-Nederland”.

‘Banana-Fraude Klucht- Rechter’ straft met een Kuch.
Dat stelde de Accountantskamer in Zwolle vanochtend in een klucht uitspraak. Volgens de tuchtrechter voor accountants heeft Noorlander “op een niet te onderschatten wijze de gedrags- en beroepsregels overtreden”. Als straf wordt hij berispt. Berispt, voor zijn medewerking aan een fraude en witwas zaak van miljarden? De gewone eerlijke huurders van Vestia moeten jarenlang bloeden voor zijn daden. Er zijn meer dan twee honderd gewone harde werkende en eerlijke werknemers van Vestia ontslagen mede door zijn fraude. En er zijn miljarden verdwenen en  Gangsters als Erik Staal zijn miljardair geworden.  En dan noemt de Rechter een schriftelijke berisping waarmee Noorlander zijn gat mee afweegt een straf.

Wie is hier nu eigenlijk Maf of Crimineel? De rechter of Noorlander?
Vestia, ’s lands grootste woningcorporatie met 89.000 woningen, kwam eind 2011 in zware financiële problemen vanwege criminele rentecontracten die het afsloot met MisdaadBanken. In totaal beschikte de corporatie over een portefeuille van 23 miljard euro aan zulke  ‘Vul je zakken derivaten’ over de ruggen van de huurders als het misgaat.  Misdaadgroep Vestia speculeerde daarmee op een stijging van de rente. Omdat de rente niet steeg maar daalde, moest de corporatie zo’n 2 miljard euro betalen aan de MisdaadBanken. Vestia moest worden gered en de kosten kwamen deels bij andere corporaties te liggen. M.a.w. bij U dus , de gewone eerlijke (hard) werkende of de (radeloze) werkloze of de zieke, bejaarde of gehandicapte jongeren.

Tuchtrechter geeft het gewone, eerlijke Volk een klap in het gezicht.
Naar aanleiding van het derivatendebacle dienden het nieuwe bestuur van Vestia, toezichthouder AFM en Pieter Lakeman van de Stichting Onderzoeks Bedrijfsinformatie klachten in tegen Noorlander wegens het goedkeuren van de jaarrekening over 2010. Volgens de Accountantskamer zijn die klachten grotendeels gegrond en is er geen deugdelijke grondslag voor de goedkeurende verklaring.

Dat Noorlander de relatief lage ‘straf’ van berisping wordt opgelegd is omdat zijn tekenbevoegdheid reeds door oud-werkgever KPMG-Misdaadgroep werd ontnomen, hij niet meer als controlerend accountant werkt en nadeel heeft ondervonden van publiciteit

De ‘Banana-Fraude- Kuch-Rechter’ motivering voor een berisping als Straf is een keiharde klap in het gezicht van de gewone eerlijke man in de straat.
De Account- Gangster Noorlander is genoeg gestraft met wat negatieve publiciteit en hoeft daarom geen dag de cel in en mag al zijn gestolen poen gewoon houden.

Klacht tegen Deloitte standaard Ongegrond  Verklaard.
Vestia en Lakeman dienden ook een klacht in tegen de accountant van Misdaadgroep- Deloitte die de jaarrekening in 2009 goedkeurde. De tuchtrechter verklaart die klachten ongegrond omdat hij wel “op kritische wijze” de derivatenportefeuille toetste en nog steeds in dienst is bij Deloitte. Hoe er dan toch 2 miljard kon worden foetsie gemaakt laat de rechter zich niet uit. Kleinigheidje zullen wij maar zeggen. Het is onbegrijpelijk bij dit zoveelste wrange roof de massa  straffeloos scheel- verhaal de huurders van Vestia niet in opstand komen en En -blok weigeren om de huurverhogingen die voortvloeien uit deze Megafraude te betalen en eisen dat de gewetenloze, egoïstisch , criminele zakkenvullers als Gerrit Zalm, Noorlander, Erik Staal,  Peter Noordanus en  Susan Baart en Marco de Vries nu gaan  terug betalen!

Klachten over de jaarrekeningen van 2006 tot en met 2008 zijn volgens de Luxe , ‘Kuch-Accountantskamer’ verjaard.Kuch
Natuurlijk verjaard binnen vijf jaren al. Men moet natuurlijk niet te lang kunnen ‘zeuren’ over de dagelijkse complexe Bestuur–Gangster Fraudes in Nederland , anders kunnen  deze ‘nette Gents’ en Lady’s nooit echt ongestoord genieten van hun geroofde miljarden en miljoenen.

Ons kent ons Rechters. Kuch
De uitspraak van de  ‘Banana- Kuch-Accountantskamer’ is voor het nieuwe bestuur van Vestia en Lakeman van belang omdat zij naar verwachting een schadeclaim zullen indienen bij  de KPMG-Misdaadgroep . De betrokken partijen kunnen nog tegen de uitspraak in beroep bij het ‘College van Banana-Kuch-Beroep’ voor het bedrijfsleven, maar dat heeft geen enkele zin in “Banana-Fraude –Nederland” met zijn Maffe of Criminele rechters in dit soort ‘ons ken ons zaken’.

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan de Tuchtrechter en de Burgemeester Peter Noordanus en de Raadsleden van Tilburg en overige betrokkene. Wij hebben tot heden nog geen kuch vernomen.