Gerrit Zalm

Miljarden  schaterlachend witgewassen  door Top-VVD’er Godfather Gerrit Zalm. Niemand gearresteerd door de ‘VVD-justitie’ en de boete wordt door ‘Jan met de Pet’ betaald.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie i.s.m. VVD-Klasse-Justitie redactie)

Marcel de VriesAmsterdam-Noir-Top VVD-Bankier-Gangster Gerrit Zalm’ aka “De Harde” breekt lans voor zijn misdaad-bankwezen.
De Nederlandsche ‘Blinde’ Bank (DBNB) heeft hun Staats Misdaadbank ABN-AMRO van Godfather Gerrit Zalm bij hoge uitzondering een boete opgelegd voor het overtreden van antiwitwasregels rond woning ‘Misdaadcorporatie-Vestia’ van Miljardair ‘Godfather Erik Staal’.  Niemand is verder gearresteerd  door de ‘VVD- Justitie’.

Hoe kan  de ‘VVD-Justitie’ van Ivo Opstelten en Fred Teeven nou met goed fatsoen hun Top-Partij genoot Gerrit Zalm aka “de Harde” arresteren. Bovendien beweren kwade tongen dat Gerrit Zalm inmiddels ook in Aruba zit bij Miljardair Erik Staal.

Dit melden bronnen in de financiële wereld van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir, aldus het Financiële Dagblad maandag.

De Misdaadbank is  op de gebruikelijke ‘VVD-Gents’ onder elkaar wijze ‘bestraft’ voor schending van de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme. Met ‘Baardmannen’ en ‘Volks- Godfathers’ gaat het wel even anders, die worden direct van hun bed gelicht door het arrestatieteam van de ‘Blauwe Hulptroepen’ van de VVD’ers Ivo Opstelten en Fred-Big Head-Teeven en vakkundig kaal geplukt en zien dan jaren het daglicht niet meer. Dan laten wij de ‘Hel-aanpak’ van de arme, onschuldige asielzoekers door “Reisbureau Freddie” maar buiten beschouwing

Volgens ‘DBNB’ heeft de Staats Misdaadbank ABN-Amro in het kader van deze wet misdaden gepleegd bij het accepteren van Vestia-Treasurer-Gangster Marcel de Vries. als privéklant. Als ABN-AMRO Misdaadgroep de witwaswet correct had toegepast, had de ABN Amro Misdaadbank ontdekt dat De Vries zelfs als een doorsnee Mega-graai corporatiewerknemer Bestuurs-Gangster opmerkelijk vermogend was en was de Vestia miljarden roof  niet zo omvangrijk geworden ( zijn privé vermogen bij de ABN-AMRO bank oversteeg de 10-talle miljoenen).

DNB ,,bevestigt noch ontkent” de sanctie, omdat het hier wel gaat om zeer invloedrijke ‘VVD- Gangsters’ en dan geldt altijd voor hen zwijgen is goud in “Banana-Fraude-Nederland”.  De Staats Misdaadbank ABN-Amro zegt ,,nooit commentaar te geven op boetes en hun Gents-Misdaadpraktijken”. Wel liet de beroeps- leugenaar- woordvoeder  Alex Evans van de ABN Amro misdaadbank fijntjes weten dat boetes altijd worden betaald door hun cliënten en /of door de Staat. Dus feitelijk als de ABN-Amro een boete krijgt wordt ,die ironisch genoeg dus ook weer betaald door ‘Jan met de Pet’. Is dat een win win situatie of niet voor de ‘Bankier-Gangsters’ in “Banana-fraude-Nederland.”

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan de ABN-AMRO (alex.evans@uk.abnamro.com,arien.bikker@nl.abnamro.com,jeroen.van.maarschalkerweerd@nl.abnamro.com,)