Diederik Samsom en Saar van Bueren

Dodelijk achter-de-schermen-artikel: zo geil is ‘Mooiweer Pooier Diederik Samsom’. Berichtte wij al in maart dat de enige echte arbeiders-Truus in het Samsom verhaal zijn vrouw thuis met het recht van de aanrecht is.

Wie betaald Samsom’s persoonlijke klassieke ‘Top Call-girl’ Saar van Bueren?

( van onze wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir- Losgeslagen Diederik Samsom cirkelend op zoek naar aandacht en macht
en glamour Top ‘Call Girls’.
Het zijn sterke benen die de weelde kunnen dragen. De ene dag loop in de rondte op geiten wollen sokken als Green Peace vrijwilliger met een aktie vrouwtje en ben je blij met een broodje bal, de andere dag verkeer je opeens tussen de kontelikkers, Raten in pak, Top Call Girls, champagne, cocaïne en kaviaar in 5 sterren hotels en restaurants.

BN-er PvdA-fractieleider Diederik Samsom gaat scheiden van zijn doorzon PvdA-vrouwtje Tineke. Hij was al gescheiden van zijn principes van de echte partij van de arbeid. ,,Het leven loopt helaas niet altijd zoals verwacht voor mijn Tinke en haar spruiten. Dit is een heel ingrijpende en verdrietige wending voor mij”, liegt hij als een volleerd BN-slaaf van “Joop & John” met al maanden stiekem een heuse ‘eerste klas ‘Biefstuk-hoer Saar van Bueren’ aan de hand, die zijn ‘Plastic-fantastic-geluk’ niet op kan

‘MooiWeerPooier Samsom’ voert campagne met zijn huis- tuin en keuken PvdA-gezin en voert ze direct af na de behaalde winst. Na zijn komeet-achtige valse carrière in de PvdA is er geen plaats meer voor zijn doorsnee ‘PvdA-gezin’. Het overdreven dagelijks ‘dag en nacht’ zwoel en swingend optrekken met ‘Top-Call Girl’ Saar van Bueren was voor iedereen waarneembaar, maar alleen Volksnieuws Amsterdam-Noir publiceerde het.

Banaal en Goedkoop.
Het gezinsleven en de handicap van Samsom’s dochter kregen veel aandacht bij de campagne voor de laatste Tweede Kamerverkiezingen, omdat dat volgens de ‘Showbizz Vuilnis PvdA’er Samsom’ het meeste over hem zei als politicus. Kan het nog goedkoper en banaler?

Nu hij een succesvol BN-er is heeft hij zijn doorsnee PvdA-gezin niet meer nodig. Ook zijn gehandicapte kind, nog een door hem gebruikt voorbeeld in de verkiezings campagne hoe gewetenloze de ‘VVD-Misdaadgroep’ wilde bezuinigen op gehandicapte kinderen met een Wajong-uitkering is niet meer nodig. Nu is hij als BN-er samen met de VVD zelf aan het bezuinigen op gehandicapte jongeren, zoals zijn eigen kind. Kan het nog goedkoper en banaler?

Diederik Samsom: “Onze Jetta Klijnsma is asociaal en crimineel net als ik , maar ik heb wel lekkere wijven ”.

Eerlijk delen in “Banana-Fraude Nederland” is eerlijk stelen.
Inmiddels leven de ‘BN-PvdA-voorman’ en zijn doorsnee  PvdA ex-huisvrouwtje en kinderen al maanden gescheiden van elkaar. Maar, zo liegt Samsom, hij blijft in de buurt wonen. Waar dan?
Daardoor kan hij blijven zorgen voor zoon en dochter, liegt hij in NRC Handelsblad. Wanneer dan?
In werkelijkheid leeft hij al tijden als een echte rondscheurden, snuivende, neukende succesvolle BN-er, die geen tijd en zin meer heeft voor een gewoon doorsnee PvdA-gezinnetje en een normaal fatsoenlijk bestaan.

Hij is zich al het voorbereiden na de aankomende Monster verkiezing- Nederlaag op een vorstelijke farce-baan in het bedrijfsleven of als Bestuurs-Gangster, of Saar dan ook nog bij hem blijft, wie zal het zeggen, De Story, De Privé, RLT-Boulevard?