Marx I'll be back

( van onze Tweede Kamer kroeg redactie )

Amsterdam-Noir-PvdA “MooiWeerPooier Samsom”: We gaan mooie tijden tegemoet met ‘onze’ gewetenloze, armoede-crimineel staatssecretaris Jetta Klijnsma van asociale Zaken en  Geen-Werkgelegenheid (PvdA)

De criminele PvdA ‘Show-invalide van de VVD  Jetta Klijnsma’ zit in de studio bijna kwijlend, schaapachtige te lachen als een idioot, dat zij meer dan genoeg doet. Wat dan?   Een straaljager aanschaffen van tig miljard en smijten met Mega-Graai uitkeringen en Bankier-Bonnussen en een tientje per jaar voor de arme familie’s en Jetta stelt niet uit haar neus te eten.( zie: Eenvandaag Video) Uit hun neus eten doen inmiddels wel helaas  mede gedwongen door haar de eerlijke arbeiders arme!

“ Eerlijke Huishoudens met kinderen onder de achttien jaar zijn een grote risicogroep voor armoede. Ze hebben een grotere kans om arm te worden en leven ook vaker in armoede. Zoals eerlijke Linda Moes-De Vos en haar gezin.
Deze moeder staat er sinds maart van dit jaar alleen voor om haar zes kinderen te voeden, vanwege het plotselinge overlijden van haar man. Ze leeft van een nabestaandenuitkering, maar daarvan kan ze niet rondkomen. Ze is afhankelijk van toeslagen. Elke dag een pan warm eten op tafel zetten lukt nog, maar dit gaat wel ten koste van andere zaken.”

Ontsnappen aan armoede
is niet mogelijk in “Banana-fraude-Nederland” voor eerlijke mensen.
Welkom in de Straf de arme maatschappij van de ‘VVD-Misdaadgroep’  met zijn ‘PvdA- Hoertjes’.
In totaal leeft iets minder van 10 procent van de huishoudens onder het asociale minimum. EenVandaag spreekt met Roeland van Geuns, lector armoede en participatie aan de Hogeschool van Amsterdam over de problemen. Hoe kunnen eerlijke mensen uit de armoede ontsnappen? En kun je eerlijke mensen naar een nieuwe baan helpen nu er geen banen meer zijn door o.a. de criminele roof en plunder de massa privatisering golf van de afgelopen twintig jaar?

Zelfmoord de enige Uitweg voor arme van het Rechts-Links-Kabinet.
Veel arme, eerlijke mensen in Nederland zien geen uitweg meer uit de armoede, behalve zelfmoord.  Bijna de helft (44%) van hen verwacht de rest van hun leven  eerlijk arm te blijven. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag naar armoede beleving onder ruim 2000 mensen die aangeven arm te zijn.

Geen feest in de Straf de arme Maatschappij
De helft (51%) van de ondervraagden schaamt zich voor zijn armoede en zijn eerlijkheid. Veel van deze eerlijke mensen proberen hun armoede te verbergen door de schijn op te houden. Het ergst vinden ze dat ze niet kunnen meedoen aan het sociale leven. Ook vinden ze het vreselijk dat ze hun kinderen vaak moeten teleurstellen. Een deelnemer schrijft: “Ik veins ziekte om niet mee te hoeven naar de bios en feestjes. Ook de kinderen weten al dat ze feestjes moeten afzeggen omdat er geen geld is voor een cadeautje.”

Jan met de Pet Crisis belangrijke factor maar de privatisering is de hoofdoorzaak.
De overgrote meerderheid (89%) vindt dat de oorzaak van hun armoede grotendeels buiten henzelf ligt en dat is Karl Marx en vele andere  oprechte, eerlijke geleerde pas 200 jaren met hun eens. De economische roof de arme scheel crisis is voor een groot deel van de mensen een belangrijke factor: 45 procent denkt zonder de  ‘Jan met de Pet crisis’ niet arm te zijn geweest, 40 procent  is nog wat slimmer  en denkt van wel, gezien de historie van het Casino Fascistisch Kapitalisme.

Armoede serieus  mensenrechten probleem in Banana-fraude-Nederland voor eerlijke mensen.
EenVandaag ondervroeg in totaal 28.000 mensen, van wie er 2000 aangeven arm te zijn. Van alle ondervraagden vindt tweederde (68%) armoede in Nederland een serieus  mensenrechten  probleem. De meerderheid (60%) vindt dat iemand die in zijn eerste levensbehoeften kan voorzien, nog steeds arm kan zijn. Ruim een derde (37%) vindt juist dat iemand die een woning, kleding en eten heeft per definitie niet arm is, maar gewoon dom om eerlijk te zijn. Immers wie niet in de juiste Heersende Klasse cirkel verkeert van (Corrupte) Politici, Bestuurders, Bankiers, “Dikke Deuren” van de Vastgoed Maffia, de Zorg Maffia, of de gesubsidieerde  ‘Ja-Knikkers Media’ of de Media-Maffia van de Corporate crime is totaal kansloos in Nederland om ooit uit de armoede te geraken.

Recht-Link-Kabinet doet te weinig; hulp Cordaid gewenst en een Opstand der verworpenen der aarde tegen de  alles vernietigende Heersende klasse Corruptie.
Zeven op de tien mensen (71%) vinden het een goede zaak dat Cordaid armoede in Nederland gaat bestrijden. ‘Alle hulp voor  de eerlijke ,’domme’ armen is welkom’, zo stellen zij. Volgens 61 procent doet het “Rechts-Links-kabinet” te weinig aan armoedebeleid. Een deelnemer zegt: “Het kabinet doet niet genoeg, dus moet een hulporganisatie wel helpen. Zoiets zou in Nederland toch niet nodig hoeven zijn?”

Crimineel verschil moet er wezen in Banana-Fraude-Nederland.
Niet alleen de kwetsbare eerlijke, gewone  ‘Jan met de Pet groepen’, maar ook Jan Modaal en Jan Bovenmodaal doen in toenemende mate een beroep op de schuldhulpverlening en maken een vrije inkomensval door als slachtoffers van de niets ontziende criminele roof en plunder praktijken van de Elite-Gangsters.

Billboard Elite- Gangsters

Steeds meer huishoudens zijn gedwongen hun huis met verlies te verkopen en de Bankier-Gangsters met hun miljoenen salarissen en Bonussen , die daar ook mede schuld aan zijn blijven buiten schot. Als die Bankier-Gangsters failliet gaan wordt de rekening gepresteerd aan de massa. Maar goed deze Bankier Elite-Gangsters zijn per definiete niet eerlijk en verkeren in de juiste cirkel van de Heersende Criminele Klasse.

De branchevereniging voor schuldhulpverleningsorganisaties NVVK zag in een jaar tijd 10 procent meer aanvragen binnenkomen en kan zijn geluk niet op: Booming Business. Hieronder is een groot aantal personen dat nog een huis bezit of te maken heeft met een restschuld aan de ‘Staats Bankier-Gangsters’ na de  gedwongen verkoop hiervan.

Schuldsanering
is een  verkapte Straf van  drie jaar voor de eerlijke man.
In de USA als men een persoonlijke faillissement aanvraagt wordt die automatisch toegewezen (Chapter seven) door de Rechters en is binnen zeven weken opgeheven.
Daarna kan de schuldenaar met een schone lei beginnen. In ‘Straf de arme Banana-Fraude- Nederland’ duurt een schuldsanering drie hele jaren. Drie hele jaren dat een persoon of een familie gedwongen wordt letterlijk om op een houtje te bijten. En dan pas na drie vreselijke, uitzichtloze, hongerde vernederde jaren is hij schuld vrij en kan hij of zij weer aan de slag om een nieuw bestaan op te bouwen. Nou, daar kan de ‘leider’ van de  radeloze arbeiders Samsom best trots op zijn. Zijn oprechte voorgangers als Ferdinand Domela Nieuwenhuis hadden al lang op de barricades gestaan i.p.v. zich te laten misbruiken als Hoertje door de Privatisering roof en plunder de massa partij de VVD-Misdaadgroep.

Dat geldt ook voor eerlijke altijd hardwerkende Ron Bijkerk en zijn echtgenote. Ze hadden een relatief luxe leven. Maar het echtpaar belandde in een schuldsanerings Straftraject nadat Ron zijn baan kwijtraakte. Hun inkomen duikelde naar beneden en ze verkochten hun twee huizen met groot verlies. Nu wonen ze in een serviceflat tussen de ‘Junks’ en andere (Criminele) Schlemielen en wachten ze op uitsluitsel over hoe hun schuldsanerings Straftraject zal uitpakken.

We spreken met Joke de Kock, voorzitter van de NVVK. Zij ziet in de schuldhulpverlening Straf steeds meer cliënten zoals eerlijke Ron Bijkerk. En ze verwacht dat dit aantal verder zal toenemen op grond van het roof en plunder de domme, eerlijke massa beleid van het “Rechts-Links-Kabinet”.