Gele kaart voor Hilversums tuig, rode loper voor bestuurs-gangsters en “Pooier Prins Bernard”.

Agent Orange(‘Prinselijke-Massamoorden’ met de wet in de hand is nooit bestraft. )

( van onze Corrupte News Of The World redactie)

Amsterdam-Noir– Corrupte Pieter Broertjes, burgemeester van Hilversum en oud-hoofdredacteur van de Volkskrant en zelfverklaarde Pleegzoon van Prins Bernhard, gaat zich bezighouden met de toekomst van de publieke omroep. Op grond van welke kwaliteiten is deze Prins Bernhard Pers Lakei Broertjes benoemd? Is het zijn kwaliteit dat hij jarenlang de belangen van ‘Prins Pooier Bernard’ stiekem heeft gediend n.b. bij en op de kosten van de Volkskrant?  Voor die corrupte diensten was hij al beloond met het Graai en steel maar raak Bestuurs-baantje Burgemeester van Hilversum .Gaat hij nu de belangen van de “Koninklijke Familie-Nooit-Genoeg” van Prins Bernhard stiekem vertegenwoordigen?

Hij is lid geworden van de tijdelijke commissie bij de Raad voor Cultuur die de regering hierover zal adviseren. De adviescommissie begint haar ‘werkzaamheden’ in september. Het kabinet wil 100 miljoen euro bezuinigen op de landelijke en regionale publieke omroep. De regering heeft de Raad voor Cultuur gevraagd voor 31 januari een advies uit te brengen. En wij hebben de Raad voor Cultuur gevraagd wie verantwoordelijk is voor de benoeming van Broertjes en hoeveel hij daarvoor als uitkering gaat ontvangen.( info@cultuur.nl ) Meer bij ANP via Het Parool
(jeroen.bartelse@cultuur.nl, caspar.laffree@cultuur.nl, rene.vangeffen@cultuur.nl, pieter.bots@cultuur.nl, karima.abdalas@cultuur.nl, madelon.vanwandelen@cultuur.nl)