Ontslag zes Bandito-ambtenaren-geen Plukze- wet en geen aangifte bij justitie in “Banana-Fraude-Nederland”

(van onze op vakantie Bestuurs-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR–We zijn een bananenmonarchie geworden voor ‘Ratten in pak’.
Els Timmer van Klink
De Bestuurs-Gangster-Gemeente Oegstgeest heeft zes Bandito-ambtenaren ontslagen vanwege banditisme en georganiseerde misdaad-belangenverstrengeling en dat is slechts het Topje van de ijsberg van hun misdaden.
Oegstgeest leeft al jaren onder het schrikbewind van de bikkelharde, gewetenloze ‘CDA- Godmother Els-Timmers-van gooi ze over de Klink’ en haar Bandito-ambtenaren–bende. De ‘Godmother Burgemeester Els Timmers-van gooi ze over de Klink’ van die Bandito-ambtenaren weigert tekst en uitleg over de gepleegde misdaden van de haar bandito’s, tot woede van de zeldzame eerlijke oppositie. Zij hebben jarenlang de bijstandsgerechtigde en inwoners van Oestgeest op een mensonterende wijze uitgeknepen om zelf een Luxe leven Buitenzorg te leiden.

De voltallige dappere oppositie in de gemeenteraad van Oegstgeest dreigt naar de rechter te stappen om de onderste steen boven te krijgen. Daarmee reageren de dappere en zeldzame eerlijke politici op de Gangster-verklaring van de ‘Burgemeester-Godmother Els Timmers-van gooi ze over Klink’ dat de raad kan fluiten naar uitleg over haar zes ontslagen Bandito-ambtenaren en naar de centen die haar Bandito’s met en voor haar hebben gefraudeerd en wit gewassen. De Godmohter heeft daar bovenop dreigend gesteld dat wie de namen wil hebben  van haar Bandito’s over haar lijk moet gaan en beter zo snel mogelijk zijn biezen kan pakken en Oegstgeest ‘levend’ verlaten. De Godmothter van Oegstgeest:”Ik ben geen Jos van Rey of ‘Top-VVD-Hoer Wilma Chocolate Verver’, de voormalig Burgemeester van Schiedam, ik laat niet met mij sollen”

Jos van Rey wilma verver

Oegstgeest in de Greep van de Bandito bende van Godmother Els Timmer –van gooi ze over de Klink.
De zes Bandito-medewerkers van ‘Godmother Els Timmers-van Klink’ werden ontslagen vanwege o.a. Bandito-belangenverstrengeling bij de inhuur van corrupte derden’ en ‘de financiële misdaadorganisatie en belangen van één van de  ( Bouw-Maffia van de Super CDA-Rat Elco Brinkman?) projecten’.

Elco Brinkman

Het zou gaan om twee kwesties, die resulteerden in ‘passende sancties’ tegen de drie leidinggevenden en drie medewerkers. Dat meldt het Leidsch Dagblad. De Oppositie is zijn leven inmiddels niet meer zeker in Oegstgeest. Wij hebben dit pronkstuk der Bestuurs-Gangsters de’ Godmother Els-Timmers-van gooi ze over de Klink’ per direct op het ‘Elite-Gangster Billboard’ gezet van de Volkspolitie. De Volkspolitie liet ons weten te overwegen om verborgen-bijstandsgerechtigde-camera’s te gaan gebruiken om B&W van Oegstgeest in het ‘Volks-gevang’ te krijgen.

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan B&W en de Gemeente raadsleden. Daarnaast hebben wij de oppositie verzocht ons te laten weten waarom zij geen aangifte hebben gedaan bij justitie in deze. Daarnaast hebben wij justitie verzocht ons te laten weten waarom de  Godmothter   en haar Bandito –ambtenarenbende van Oegstgeest niet worden vervolgd.

(receptie@uitgeverijverhagen.nl, secretariaat@oegstgeest.nl, info@oegstgeest.nl, ruud@progressiefoegstgesst.nl, G.J.Kruidhof@gmail.com, ria@progressiefoegstgeest.nl, emiel@progressiefoegstgeest.nl, remkoveenstra@progressiefoegstgeest.nl, kromhout@oegstgeest.nl, dewkalie@oegstgeest.nl, wolff@oegstgeest.nl, eibertjan@hotmail.com, TransparantOegstgeest@Yahoo.nl, ruudhessing@hotmail.com, g.j.kruidhof@gmail.com, hcpasterkamp@ziggo.nl, krosdorff@gmail.com, sc.vogel@orange.nl, pvanteylingen@xs4all.nl)