John de Mol en Silvio Berlusconi

Oproep Burgeroorlog in Italië om de veroordeelde crimineel Ex Premier Berluscoini uit de gevangenis te houden.”

Wordt u veroordeelt door een Rechter roep dan op tot burgeroorlog in Europa. De Premier van Italië zet de toon. Gelijke rechten voor iedereen!

( van onze Internationale Pedo-Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Is het tijdperk Berlusconi, John de Mol en Endemol nu dan écht voorbij?
Voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid roept een Despoot op tot revolutie tegen zijn eigen verrotte, corrupte systeem en dus welbeschouwd tegen zich zelf. Kan het nog Maffer of Crimineler ?

Burgeroorlog? Revolutie? Hongersnood? Extreme uitbuiting van de Volk? Keiharder bloederige onderdrukking van het Volk? Meedogenloze roof en plunder praktijken van de Heersende Klasse? Ja, de hiervoor gemelde verschijnselen doen zich voor in Italië en Europa, maar zijn nu net niet de reden voor deze oproep tot Burgeropstand. Deze oproep tot een revolutie komt van een Despoot  die zijn hele leven heeft lopen jatten en plunderen met de wet in de hand, feesten, neukend, vol vretend, zuipend en snuivend en zich vergrijpend aan minderjarige Volkse meisjes de Pedo-Mafioso Premier van Italië en Compagnon van ‘onze’ ‘Ik hou van Holland, Beatrix en Willem Alexander’  Maffia Boss John de Mol.

John de Mol

Als er één walgelijk persoon onomstotelijk schuldig is dan is het wel de Maffia-Miljardair-Media Magnaat en ex Premier van Italië Pedo Silvio Berlusconi. Deze Super-Elite-Gangster heeft wetten veranderd tijdens zijn processen’. Heeft zijn peperdure gewetenloze, corrupte advocaten op kosten van de belastingbetaler in de Italiaanse senaat gezet om de wet op punten te veranderen waarop Berlusconi in de jarenlange processen was veroordeeld te veranderen in zijn voordeel. Dan heeft hij zijn hele ‘Media–Imperium’ in Europa ingezet om de publieke opinie te beïnvloeden en de rechters persoonlijk af te branden. M.a.w. als één persoon niet alles wat money en corruptie can buy heeft ingezet om niet veroordeelt te worden was het wel Berlusconi. En dat hij des ondanks toch veroordeelt is kan alleen maar betekenen dat hij zo schuldig is als de pest en dat er in Italië rechters zijn die niet te koop zijn.

De centrumrechtse Graai Maar Raak Maffia Partij Volk van de Vrijheid (PDL) had voor zondagavond opgeroepen tot een betoging in Rome tegen de veroordeling van haar leider Silvio Berlusconi.De Pedo Maffioso ex-premier van Italië was donderdag door de Hoge Raad definitief veroordeeld tot 4 jaar cel wegens belastingfraude.

De PDL oefende sindsdien druk uit op president Giorgio Napolitano om ‘Pedo-Berlusconi’ gratie te verlenen. De hoogbejaarde oud-communist wil daar echter niets van weten. PDL-coördinator Sandro Bondi waarschuwde daarop zaterdag voor een „burgeroorlog” in Italië. Het staatshoofd stelde daarop in een verklaring dat dit soort uitlatingen „onverantwoord” zijn. Als een ieder ander een dergelijke oproep in Europa had gedaan zat hij gelijk in de gevangenis van de Heersende Klasse, maar nu het om een Despoot gaat uit hun eigen gelederen is er even niets aan het handje. Geen Lone Wolves, geen  ‘Heks-Mischa Kat, geen Joke Kaviaar maatregelen, helemaal niks.

Maffioso Premier Enrico Letta schoot Napolitano te hulp: centrumrechts moet het staatshoofd niet op een „ongepaste en afperserige manier” betrekken bij de justitiële problemen van Berlusconi. Volgens Italiaanse media proberen Letta en Napolitano echter de spanningen niet al te hoog op te laten lopen. Beiden hechten in het belang van de politieke stabiliteit van de Heersende klasse van het land aan de voortzetting van de brede coalitie, waarin PDL en Letta’s centrumlinkse PD de belangrijkste partijen zijn. Die werd na de verkiezingen in februari met veel moeite geformeerd.

Italië gaat gebukt onder een zware economische crisis en nu dus ook nog eens een keer de afpersing van de Maffia-partij van Berlusconi. Napolitano zit daarom niet te wachten een situatie waarin hij vervroegde verkiezingen moet uitschrijven.

Italiaanse Ratten in pak, Nederlandse Ratten in pak.Billboard Elite- Gangsters
Is  het hier in Holland “Banana-Fraude-Nederland” niet veel anders. Het wordt wel steeds duidelijker dat in de huidige politiek frauderen een pré is. En dit is natuurlijk niet alleen in Italië. De corruptie gevallen in Nederland en dat waren er afgelopen tijd vele en die liegen er niet om. En dan dat dreigen met een burgeroorlog als er een terechte uitspraak in daden wordt omgezet door de Hoogste Rechter.

Wij zijn benieuwd als ooit de Rule of Law in “Banana-Fraude Nederland” wordt toegepast en het gros van de ‘VVD-Misdaadgroep’ en hun ‘Hoertjes van de PvdA’ de gevangenis indraaien of zij dan ook met een oproep komen tot een opstand, c.q. revolutie.

We zijn een bananenmonarchie geworden voor Ratten in pak.
Overigens om tot een burgeroorlog over te gaan, heb je volgelingen nodig. En die zijn bij de PvdA zowel als bij de VVD praktisch van het toneel verdwenen sinds “Dolle Dinsdag”.