Dolle Dinsdag

VVD’er Johan Houwers vlucht met wachtgeld uit de Tweede Kamer na betrapt te zijn op VVD-Gangster praktijken.

( van onze zeldzame, eerlijke Justitie redactie) 

Amsterdam-Noir- Dolle Dinsdag voor de ‘VVD-misdaadgroep’.
Justitie in Arnhem heeft voor 1 miljoen euro beslag gelegd op het landgoed van voormalig Tweede Kamerlid Johan Houwers. Geruchten gaan dat veel VVD’ers nu het land aan het verlaten zijn. Kennelijk zijn Jos van Rey, Frans Weekers, het ‘Maffia-echtpaar Schultz’ al gevlucht.

Jos van Rey Frans Weekers Melanie en Haro Schultz Glitter-kip Geert

Of de Godfather van de VVD de “Snake Rutte” met zijn twee ‘Law en Order Hitmans’ Ivo Opstellen en Fred Teeven er ook al van door zijn is onze redactie nog niet bekend. Wel hebben wij vernomen dat hun ‘VVD Glitter Kip Geert’ als reisvluchtleider optreedt en bliksemafleider voor het SBS gepeupel.

Paniek, paniek bij het “Rechts-Links Kabinet”.
Daarmee wil het  eerlijke, integer gedeelte van het Openbaar Ministerie (OM) zeker stellen dat de VVD’er-Elite-Gangster Houwers na een eventuele veroordeling ‘geplukt’ kan worden van illegaal-crimineel verkregen financiële voordelen.
Houwers trad vorige week af als ‘Kleine VVD-Gangster-Kamerlid’. Hij wordt verdacht van witwassen, valsheid in geschrifte en oplichting en Volksverlakkerij , zeg maar de gebruikelijke dagelijkse VVD handelingen. Bij de aanvraag van zijn hypotheek in 2010 van 1 miljoen euro zou hij fraude hebben gepleegd door onjuiste inkomensinformatie door te geven.

Villa Johan Houwers

Het beslag ligt op het bijna 8 hectare omvattende landgoed Den Olden Goor in Winterswijk. Opmerkelijk genoeg is Houwers zelf makelaar en sprak hij in de Tweede Kamer over de Maffia-Vastgoed. In Winterswijk was hij jarenlang wethouder-Bestuur-Gangster Ruimtelijke Ordening en dat in combinatie met zijn lidmaatschap van de ‘VVD-Misdaadgroep’ heeft hem geen criminele windeieren gelegd.