‘Karate Bob’ Staatsgevaarlijk of de Staat van ‘Moordenaar’ Teeven gevaarlijk voor zieke Bob’.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- De VVD ‘Griezel Fred Teeven’ wilde na 30 jaar de doodzieke Bob als nog Fred Teeven meineeddeporteren naar voormalig Joegoslavië wat zijn dood betekent. Waarom? En is dat dan geen moord met de wet in de hand? Dat leest en ziet u hierna: Jean Paul de Haan is de woordvoerder van Slobodan Mitric, ook bekend als Karate Bob.
Hij was voormalig geheim agent en naar het schijnt wordt hij (ook) ongelofelijk benadeeld in ons ‘mooie’ “Straf de arme rechtssysteem”.

Steve Brown in gesprek met Mr. Saraleo de advocaat van Slobadan Mitric aka ‘Karate Bob’.

“Het schaduwcommando van prins Bernard leeft nog steeds”.
Prins BernardDe zaak Slobadan stink aan alle kanten dat is wel duidelijk.
Wat bezielt de ‘Nederlandse Staat’ van Fred  Teeven om na 30 jaar opeens Slobandan tot Staats gevaarlijk te verklaren en hem op zijn oude dag alsnog zijn dood te gemoed te sturen in Servië?
Waarom moet hij Nederland uit?
Welke Duistere krachten uit de Spelonken van de Gladiolen zijn nog steeds uit op de  (Staats)-moord van Slobadan. Waarom? Voor meer info Stelling.nl

22 reacties op “‘Karate Bob’ Staatsgevaarlijk of de Staat van ‘Moordenaar’ Teeven gevaarlijk voor zieke Bob’.

 1. En van de “staatsgeheimen” waarvoor ze hem willen uitzetten is mij bekend.
  Naar aanleiding van zijn kennis over Servie, kunnen Nederlanders uitvissen waarom onze luchtmacht Servie heeft gebombardeerd.

  Maar een betere bron dan Karate Bob daar voor, is Avro Manhattan.
  Vergeet Srebrenica in ieder geval, dat is een enorme afleidingsmaneuvre waardoor het alleen maar onmogelijk wordt om de waarheid over die Dutchbat missie/genocides te begrijpen.
  Om het kort hier uit te leggen wat de staat hier te verbergen heeft, het doel van de “NAVO interventie” was het uitmoorden van de Partizanen.

 2. Pingback: Slobodan Mitrić alias Karate Bob

  • dank je , ik had dit nog nooit gecheckt. interessant voor de tijdsgeest van toen. die later lijkt te zijn verneukt tijdens de yuppentijd.
   wel ajmmer dat vaak de revolutionaire leiders zich later verkopen aan het gezag waar ze tegen streden zoals met d66. het pluche heeft een onderschatte zware aantrekkingskracht op zelfs de anarchistische mensen zoals ex greenpeace mensen die pvdaer worden en andere voorbeelden zat.

   er is iets geheimzinnigs aan de hand of zou het echt alleen de zucht naar het grotere geld zijn van omhooggeklommen proleten ?

  • Er gaan zoveel verhalen….één ding is zeker Slobodan heeft altijd voor gerechtigheid gestreden en gewerkt, daar waar je moet infitreren daar maak je geen vrienden. Mocht je verhalen willen vertellen laat het dan horen……..

 3. Joegoslaven kwamen vaak in Nederland hard werken
  in de tijd van de koppelbazen
  zo rond de jaren zeventig tachtig
  ze werden vaak genaaid en aan geven aan de vreemdelingen
  politie vlak voordat ze uitbetaald kregen. voor hun harde arbeid
  dan streek de verrader de poen op
  de verrader was altijd zelf een Joegoslaaf die samen werkte
  met de koppelbazen in de haven

 4. Wie is die achterlijke Jean Paul de Haan eigenlijk zie met zijn 1 uur onzin op een ook zo’n onzin radio van nog zo’n onzin figuur Myra internet vervuilt?
  Dat Steve ook al met deze onzin meedoet laat juist zien in hoever iedereen al aan het zakken is met hun onzin. Woordvoerder van… haha ik ben woordvoerder van Joris D mag ik ook meedoen?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s