Erik Staat gaat zijn reputatie oppoetsen. Al is de waarheid nog ze snel De Reputatiegroep.nl vermoordt hem wel.

Eric StaalAmsterdam-Noir- Der Untergang van Banana-Fraude-Nederland. ‘Bruinhemden leider Wilders’ terecht boos op ‘grote schuldige’ de VVD “Snake Rutte”.
Is Erik Staal wel goed bij zijn Miljonairs hoofd?
Of weet hij meer dan wij?
Men zou toch denken dat als men miljarden foetsie heeft gemaakt en er met miljoenen vandoor is naar de ‘Tropische Witwascentrale Aruba’,  dat men muisstil blijft met zijn  gestolen  gemeenschap miljoenen en niet meer de publiciteit opzoekt. Misschien solliciteert hij net als Willem Holleeder en ex Mr.Bram Moszkowicz  naar een column bij de Revu?

Het begint er zo langamerhand op te lijken dat de ex Godfahter van de ‘Misdaadgroep Vestia’ Erik Staal meer villa’s wereldwijd zwart zelf bezat dan heel Vestia bij elkaar op kosten van zijn tot op het bot uitgemolken huurders.

Met ‘de wet’ in de hand komt de Elite-Gangster door het Ganse land’.
Voormalig Vestia-Godfather Erik Staal had miljoenen euro’s meer kunnen meekrijgen  jatten op grond van zijn zelf opgestelde contract dan de 3,5 miljoen pensioengeld die hij ontving jatte na zijn vertrek bij de noodlijdende woningcorporatie. „De heer Staal aka “de man van twee miljard” heeft daarvoor bedankt.”

De berekening van zijn voormalige corrupte raad van commissarissen (zat o.a. de PvdA Burgemeester Peter Noordanus uit Tilburg in, wat zal hij wel niet zwart in de pocket hebben gestoken?) voor de reparatie van Staals pensioen kwam uit op 4,5 miljoen euro bruto. Dat was een miljoen euro méér dan Staal zelf redelijk achtte en kreeg, temeer zijn pensioen vrij gesteld was van de Klootjesvolk roof-kortingen van het Rechts-Links-Kabinet. Als hij vorig jaar bovendien niet had besloten om zelf op te stappen, maar zich door Vestia had laten ontslaan, dan had hij volgens zijn zelf opgestelde feest en roof en plunder er maar op los contract ook aanspraak kunnen maken op enkele jaarsalarissen van een half miljoen euro in ‘Banana-Fraude–Nederland’ wel te verstaan. Zo ziet men maar weer types als Bestuurs-Gangster Eriks Staal bepalen zelf wel met de wet in de hand wat zij roven en plunderen in Banana-Nederland. In de USA had deze ras Elite-Gangster al lang en breed zoals bijv. Bernard Madoff  tot 150 jaar gevangenis straf zijn veroordeeld!

Dit meldt de peperdure gewetenloze raadsman J.H. (Jurjen) Lemstra van de oud-directeur-gangster in een vraaggesprek over een luxe woning in Zuid-Afrika, die naast Staal’s strandvilla op Bonaire óók op naam blijkt te staan van de oud-Godfather. De villa werd ontdekt na onderzoek van De Telegraaf en niet door de FIOD en/of de Nationale recherche in Johannesburg. Hoe kan dat?

Waarom is Erik Staal tot heden nog niet aangehouden door de VVD-Justitie? Is men bang dat hij dan wellicht een aantal VVD en PvdA Kopstukken mee sleept? En waarom is de  Corrupte PvdA Burgemeester Peter Noordanus nog niet aangehouden bij deze Mega- Fraude zaak van de Eeuw?

Hoe het ook zij wij hebben hier de primeur dat Erik Staal op dit moment druk in overleg is met de Reputatiegroep.nl om voor een zacht prijsje ( een ton zwart?) zijn reputatie op te laten poetsen.

Noot: Elite-Gangster Strafblad Peter Noordnanus
Begin 2012 komt Noordanus in opspraak. Voordat hij burgemeester werd, was hij tussen 2001 en 2003 voorzitter van de Raad van Commissarissen van de woningcorporatie Vestia, die in de financiële problemen was geraakt. Topman Erik Staal werd om deze financiële problemen op non-actief gesteld. Bij de afwikkeling van het vertrek van Staal bleek begin maart 2012 dat Vestia hem een bedrag van 3,5 miljoen euro moest uitkeren voor afspraken die tussen de raad van commissarissen en Staal waren gemaakt over zijn pensioenrechten. Deze regeling werd in de Tweede Kamer unaniem veroordeeld. Berichten over de bouw van een dure villa op Bonaire door Staal droegen nog bij aan de verontwaardiging.[4] De echtgenote van Noordanus, Susan Baart, werd in 2010 commissaris en Staal was een persoonlijke vriend van het echtpaar. Hen werd verweten een rol te hebben gespeeld in het falende toezicht bij Vestia. Noordanus relativeerde de kwestie, omdat de afspraken tussen Staal en de Raad van Commissarissen gemaakt werden ruim vóór het aantreden van Noordanus. De kwestie-Vestia heeft ondanks de kritiek nog geen gevolgen gehad voor zijn positie.[5]