Tweede Kamer vakantie
PvdA-Top-Hoer Minister Plasterk’: “Nederland wordt eerlijk en fatsoenlijk bestuurd door lieden als ik”. En wij liegen nooit!

VVD ook houder van de Banen-Corruptie record van de beide Kamers met VVD banen Koning  “Vieze Loek Hermans”

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie i.s.m. onze VVD-Klasse-justitie redactie) 

Amsterdam-Noir– VVD-Kamerlid (ex)- Maffia-Vastgoed-Gangster Johan Houwers legt Johna Houwes per direct zijn ‘Kleine VVD-Gangsters- functie’ neer vanwege een ‘integriteitskwestie’ en is nu voor de komende zes jaren op ‘vakantie’ van zijn wachtgeldtje van 7000, euro per maand. Hij wordt o.a. verdacht van valsheid in geschrifte, witwassen en oplichting, zeg maar de standaard handeling voor de VVD-partijleden, maar is niet gearresteerd, sterker nog  hij ontvangt gewoon  dus 7000,- eurotjes Wachtgeld per maand.

Maar o wee, al een bijstand moedertje  betrapt wordt op wat tientjes bijverdienen met toiletten te boenen, meestal ook nog bij VVD -leden, dan staat hun hoon en verdoemenis te wachten en forse strenge celstraffen liefst in de particuliere Volksgevangenis van de VVD’er Fred Teeven en zijn criminele VVD-Bouw je rijk-gabbers.

VVD-Minister Ivo Opstelten en zijn sidekick”Fred- Big Head- Teeven” struikelen bijna over elkaar heen om zwaardere straffen te eisen voor de ‘Volkse Kruimel Crimineeltjes’, maar nu zijn de beide VVD-Gents even muisstil en kennelijk met hun Boa’s op ‘vakantie’. Wij hebben de ‘Crime–Leider van de partij  “Snake Rutte” om commentaar gevraagd, maar die was nog op vakantie in een “All in Gents Resort”. Ook onze Nationale, PvdA-Fatsoen’s ‘deskundige’ Ronald Plasterk was nog op vakantie in het PvdA resorts ” Buitenzorg” en dus ook  nu weer niet bereikbaar voor zijn altijd zelfde commentaar; “alle politici zijn fatsoenlijk en vooral ik zelf.” 

‘Misdaadgroep- VVD’ staat op ploffen. Hoe lang nog voordat de hele groep achter de tralies zit?
De officiële reden is dat er aangifte tegen hem is gedaan omdat hij bij het afsluiten van zijn hypotheek onjuiste inkomensgegevens ( heet fraude, oplichting en witwassen en daarvoor wordt een gewoon burger direct gearresteerd) zou hebben verstrekt aan een financiële instelling. Dat zou gebeurd zijn voor hij in 2010 in de Kamer kwam. Wij hebben inmiddels vernomen van onze betrouwbare, corrupte, eerlijke bron binnen de VVD-Misdaadgroep dat er veel meer aan de hand is en dat er extreem, zware Misdaadzaken spelen.

De Rijksrecherche heeft een onderzoek tegen hem ingesteld, dat nog zogenaamd loopt, maar als doel heeft dat de echte Big-Fraude-crime in de Doofpot blijft van deze Kleine “VVD-Gangster Houwers en de rest van de VVD-ers”. Wij wachten dat Farce-onderzoek niet af en hebben Houwers reeds geplaats op het Elite-Gangster Billboard van Volkspolitie.

Zelf is Houwers van mening dat hij geen onjuiste gegevens heeft verstrekt. Maar hij vindt dat hij hangende het onderzoek ,,mijn functie als  corrupt  VVD Tweede Kamerlid niet op passende wijze” kan invullen. Hij heeft Kamervoorzitter Anouchka van Miltenburg maandag laten weten dat hij ,,met pijn in mijn stenen corrupte hart” afstand doet van zijn  Lucratieve Kamerzetel (lees hier de hele brief) , maar blijft wel strengere straffen eisen voor het gewone Volkse en gaat nu genieten van zijn welverdiende 7000,-eurootjes Wacht Jatgeld.

Houwers wil lopende het onderzoek van de Doofpot- Rijksrecherche geen details meedelen. Hij stelt: ,,In de komende tijd zal ik mijn best doen deze zaak af te wikkelen, mijn naam zo snel mogelijk te zuiveren zodat ik niet langer onderwerp van onderzoek of discussie meer zal zijn. Ik heb daar alle vertrouwen in en beroep mij nu op mijn zwijgrecht en mijn Wachtgeld.”

Houwers was vanaf 8 november vorig jaar lid van de Tweede Kamer. Ook van 2010 tot 2012 zat hij in de Kamer. Daarvoor was hij lid van de gemeenteraad van Winterswijk en van de Provinciale Staten van Gelderland. Ook was hij jarenlang actief in de  Maffiavastgoed makelaardij.

Houwers kwam enkele weken geleden nog in het nieuws toen hij opperde ,,uit veiligheidsoverwegingen voor mensen en dieren” wolven af te schieten. Hij zei dat na de ontdekking van een doodgereden wolf in de Noordoostpolder. Wel, wij zullen zijn zeer intelligente en diepzinnige inbreng echt gaan missen, Tja, je weet het nooit met die ene Wolf, toch?

De VVD wordt de laatste tijd geplaagd door diverse misdaad- en Pedo-schandalen van   “Kleine VVD-Gangsters” tot de inmiddels bekendste VVD-er ‘De Godfather Jos van Rey’, waardoor het bestuur zich genoodzaakt voelde om de niet bestaande VVD-integriteit extra onder de Doofpot aandacht te brengen. VVD’ers die voor de misdaadpartij gekozen worden of Bestuurs-Gangster zijn, moeten zelfs een integriteitsverklaring tekenen dat zij niet zullen liegen. Er woedt uiteraard geen leugendetector bij die test gebruikt , want dan zou geen enkele VVD-kandiaat er door heen komen.

Ook stelde de VVD een permanente ‘Leugen- feestcommissie’ in die zich met integriteitskwesties in de partij bezighoudt. Bij opleidingen zal aandacht worden geschonken aan integriteit en kandidaat-politici-gangsters moeten een vragenlijst invullen om hun risicoprofiel over integriteit te kunnen beoordelen (Kuch).