Inhuldiging

Voor de” Koninklijke Familie Nooit Genoeg” ook aparte gedragsregels  naast de wet voor de gewone man.

( van onze Corrupte News Of The World redactie i.s.m. onze zelf censuur royaal redactie)

Amsterdam-NoirVakantie “Kroonprins Nooit Genoeg” kost 250,000,- euro per jaar in Griekenland (en Prins Berhard pleegde zijn misdaden ongestraft, etc) bericht “Volksnieuws uit Amsterdam-Noir” als enige Vrije onafhankelijke pers inzake de V.I.P. Miljardairs uitjes op kosten van de belastingbetaler van de Koning en zijn kinderen. Dat is de ‘Ja-Knikkers Pers’ inmiddels ook opgevallen  en die zijn het nu ook een beetje zat om alleen maar slaafs en laf Ja te moeten knikken tegen de” Koninklijke Familie Nooit Genoeg.”

Nu houdt de ‘Ja-Knikkers- Pers’ zich al jaren een  z.g. Royal-zelf-censuur-Mediacode door op alles wat de RVD hun opdraagt Ja te knikken. Zeg maar vergelijkbaar met de ‘pers’ situatie in Noord-Korea.

Het is niet aan de Rijks censuur-voorlichtingsdienst (RCVD) om de nieuwswaardigheid van een journalistieke uiting te bepalen en haar onwelgevallig gedrag op eigen gezag te bestraffen. De zogeheten Royal-Mediacode, dat contactmomenten met de “Koninklijke Familie Nooit Genoeg” beperkt om onder meer kinderen van leden van het koninklijk huis een relatief normale jeugd als geboren miljardairs die geen belasting hoeven te betalen met een jaarlijks uitkering van de Staat van 43 miljoen per jaar te bezorgen, is mogelijk wel als ‘wet’ geformuleerd, maar is niet meer dan een beschrijving van de interne handelswijze van de RVD.  De sympathieke reden ‘de Kinderen’ voor de zelf- censuur wordt bovendien al jaren misbruikt om bijv. de V.I.P. miljardairs levensstijl van de Koninklijke familie aan het oog te onttrekken van het ‘Klootjesvolk’, dat natuurlijk geacht wordt alleen maar uit te rukken om “Ja” te knikken tegen de ‘Koninklijke Familie Nooit Genoeg.” Hoe anders had ‘Prins Pooier Bernhard’ zijn hele leven ongestraft zijn wan en misdaden kunnen plegen?

De Raad voor de Journalistiek  wijst o.a. als innoverende moedige trendsetter Pers op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en Revu in deze en bevestigt dit beeld dat al bij veel media heerst in een blogpost op de site. De Raad gaat ervan uit dat hoofdredacteuren op puur journalistieke gronden zorgvuldig afwegen of met een potentiële inbreuk op de privacy het publieke belang gediend wordt, schrijft voorzitter Hans Laroes. De Koninklijke “Familie Nooit Genoeg was niet bereikbaar voor commentaar, aangezien zij kennelijk op dit moment verblijft in één van hun villa’s van over de vier miljoen euro te Griekenland of elders in de wereld vaart op jachten, who knows op kosten van het ‘Klootjesvolk’ dat geen geld heeft om op vakantie te gaan. Gelukkig zijn de ‘normale’ Royal kinderen ook mee, dus dat kan niet worden gefilmd en geplubiceerd.