BOA's

Vastgoed Maffia-Gangsters vrijuit in Heerhugowaard.

Van Verzorgingsstaat tot Nachtwakersstaat.

( van onze Nachtwakersstaat redactie)

Amsterdam-Noir- Heerhugowaard, Stad voor kansen op een waanzinnige BOA!
Heerhugowaard perst kinderen af. Wie is de “Jos van Rey” in Heerhugowaard?

Doe een stel losers een uniform aan of zij veranderen stante pe in Bullebakken. Dat is een oud-mechanisme dat iedere Politie Nachtwaker staat al eeuwen begrijpt. Een 12-jarige jongen uit Heerhugowaard heeft onlangs een boete van 72,50 euro gekregen omdat hij een chipszakje op straat gooide. Hebben wij dit verzonnen ? Is het een sensatie-pulp-media bericht uit de ‘Waanzin, Vuilnis -Showbizz  Reality World’ van  “Joop en John“?
Nee is het echt waar!

De gepeperde bon werd uitgeschreven door twee buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s= onopgeleide machtswellustelingen, die gebrekkig Nederlands beheersen) van de gemeente. Dat meldt Dichtbij.nl. Geschrokken van de aanwezigheid van de gebrekkig sprekende boa’s raapte de jongen het zakje nog op en gooide hij het in de prullenbak, maar de ambtenaren waren desondanks onverbiddelijk waanzinnig.

De ouders van de jongen zijn woest ,,Natuurlijk mag hij geen zakje op straat gooien maar het is een kind.  Maar wat is dat voor een misdaad, vergeleken met al die rovers en plunderaars die in de Haag zitten en met de bankiers die miljarden weg maken en daar alleen maar bonussen voor krijgen..

Corrupt Maffia-Bouwfonds trekt Gemeente Heerhugowaard leeg met medewerking van Burgemeester en Wethouder.
‘Maffia-Bouwfonds legde bestuur flink in de watten’
De gemeente wil niet inhoudelijk reageren op de zaak ,,want de boa die de boete uitgedeeld heeft is op vakantie en zit dagelijks dronken in een ‘Volks-Gekkenhuis’ en wij hebben dat geld nodig om onze schulden te betalen die zijn veroorzaakt door onze beschaafde corrupte ambtenaren en Wethouder(s) met hun  bazen-projectontwikkelaars van het ‘Maffia-Bouwfonds project’, aldus ‘beroeps- leugenaar- woordvoerderster Liesbeth Schreiner’.

De ouders van de jongen zijn zich aan het beraden tegen deze afpers-Kind-boete in beroep te gaan, niet wegens de kind-afpers-bekeuring op zich maar wel tegen het ontbreken van enige coulance en menselijkheid t.a.v. de toepassing van de Nachtwaker politiestaat- regels van de Gemeente Heerhugowaard zich schuldig maakt aan afpersing met de wet in de hand van kinderen kennelijk om hun Melomanen Bouwfonds project van de ondergang te kunnen redden.

Noot; Bouwfonds misdaadgroep.
Octopussy (6)
22 januari 2003
September jl. ontstond nogal wat deining over een uitzending van NOVA waarin bleek dat dat het Endstra-imperium wel erg enthousiast werd geschraagd door het Bouwfonds, een volle dochter van de ABN/AMRO. Maar een dergelijk soort samenwerking tussen De Bank en de Dart Vader van de Nederlandse vastgoedwereld was zeker geen nova. Al zo’n tien jaar geleden (1992) nam de Lease Plan Holding van ABN/AMRO-dochter Mees en Hope een belang van 25 procent in de BV KVG, ofwel de Ketelwagen Verhuur Groep. Een verhuurmaatschappij van spoorwegwagons, die dankzij de connecties van de uit Duitsland afkomstige moeder Endstra en de handelsgeest van haar echtgenoot uit het oostblok naar het westen waren komen rollen.
Endstra senior was een man van de wereld. Zo kwam hij in de eerste helft van de jaren zeventig regelmatig in Beiroet, waar hij veel aanzien genoot. Hij logeerde bij die gelegenheid in het chique St. George Hotel, frequenteerde in gezelschap van chique Libanese relaties het chique restaurant Cave du Roi en zocht vertier in het chique Casino de Liban. Nu was Beiroet in die tijd een internationaal handelscentrum, waar alles werd verhandeld wat los en vast zat. Van dadels tot dames, van wapens tot juchtleer, van drugs tot olie. Het kan zijn dat vader Endstra’s grootste interesse uitging naar dat laatste product. Dat moge blijken uit de oprichting van Kroongas BV. Een onderneming die eind jaren zeventig het licht zag en zich richtte op de handel in en de import, opslag en export van petro-chemische produkten. Kortom, in veler ogen een eerzame handel die Endstra senior in de wereld van geldzakken een goede naam bezorgde. Dus hees het ABN/AMRO-conglomeraat in 1992 zich met enige graagte in het rollend materieel van KVG. In diezelfde periode was Endstra senior adviseur van een vastgoed-project aan de IJmuidense kust geworden, waar de wat minder eerzame Newtron-schuifelaar Willem Smit en de lachende Berlusconi-fan René Coltof (zie onze serie “Hahaha” van begin december jl.) met vereende krachten een complex met luxe appartementen lieten verrijzen. Het aandeel van Smit verhuisde enige tijd later naar de zoon van de adviseur, Willem. Net als Smit niet al te eerzaam bezig. Ook al in 1992 kwam namelijk aan het licht dat hij xtc-opbrengsten van Ton van Dalen, Ronald van Essen en de in 1995 vermoorde Belgische dokter Danny Leclère beheerde, wisselde of belegde. De vraag hoe deze geklofte lieden aan het adres van Willem Endstra zijn gekomen is onbeantwoord gebleven. Maar laat zich met een beetje fantasie wel raden.
Bron: Stelling.nl

Opmerking: wij hebben dit artikel voorgelegd aan  B&W en de Gemeente raadsleden in het kader van hoor en wederhoor. Zij beriepen zich op hun zwijgrecht.
(post@heerhugowaard.nl, griffie@heerhugowaard.nl, rk.appers@quicknet.nl, info@johndoes.nl, e.vander.laan@quicknet.nl, carolavantschip@me.com, info@nieuws.nl, redactie@dichtbij.nl )