Hans hofhuizen Eef Willems

( van onze Schaamteloze Bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir– Brandpunt is één van de weinige nieuws rubrieken die zich niet schuldig maakt aan de Jaknikkers-pers. Met als gevolg dat de ex-Vastgoed Maffia ‘Rat in pak Eef Willems’ als een eerste klas leugenaar alleen maar ja zat te knikken alsof hij een psychiatrische aandoening had als antwoorden op de berg aan bewijzen waarmee Sven Kockelman hem confronteerde. Hetzelfde geldt voor zijn  ‘Crime-Boss Hans Hofhuizen’.

Een week na het verhoor van Sven Kockelmann stuurt Hans Hofhuizen, Raad van Bestuur RIBW aan Brandpunt deze kinderlijke leugen mail. ( geen geld meer over voor een Top-advocaat, Hans ?) Hebben deze mensen dan totaal geen schaamte?

Liegen, list, bedrog, corruptie, valsheid in geschrifte, uitbuiten van gehandicapte mensen het is allemaal bij  ‘De RIBW Nijmegen & Rivierenland-Misdaadgroep’. Hoofd Vastgoed Eef Willems? Kan het nog crimineler?

Waarom is er nog niemand van die misdaadgroep gearresteerd? Waarom heeft de FIOD nog geen inval gedaan? Zijn deze beide Ras ‘Ratten in pak’ soms belangrijke VVD leden? Hoe dan ook dit zijn de doortrapte gewetenloze lieden die zorgen voor de Untergang van “Banana-Fraude-Nederland”.

Maak kennis met de twee Ras Ratten in pak Hans Hofhuizen en ex-Maffia-Vastgoedman Eef Willems (Wat zal deze man verdienen? In welke salarisschaal zit deze man?
Welke eerlijke Maffia-vastgoedman gaat in de zorg werken?
Wat zal deze man verdienen? Of beter gezegd: in welke salarisschaal zit deze man? ), die geld jatten van mensen met psychiatrische aandoeningen bij Brandpunt (geen Ja-knikkers pers). Het is geen Reality-pulpshow en geen soap van “Joop & John”. Het is echt!

‘De RIBW Nijmegen & Rivierenland-misdaadgroep’ :Begeleid wonen fraude, dagbesteding aan, liegen , oplichten en Vastgoed valsheid in geschrifte en werk misdaad voor mensen zonder moraal en geweten.

Het is bijzonder bizarre te moeten zien dat de Hoofd-Rat in deze Hans Hofhuizen niet nadat hij geconfronteerd wordt met de berg aan bewijzen  van de misdaden van zijn zogenaamde hoofd vastgoed Eef Willems hij hem niet direkt op staande voet heeft ontslagen. En al zijn criminele, laaienlichters Vastgoed- contracten nietig verklaart en beslag gelegd op zijn persoonlijke criminele vermogen en panden. Hoeveel zwarte poen of anderszins douceurtjes ( schandknapen, hoertjes, verbouwingen, vakanties?) heeft Hans Hofhuizen daarvoor onder de tafel gehad van zijn Eef Willems?

De beide ‘Bestuurs-Gangsters’ Hans Hofhuizen en Eef Willems zijn dan ook per direct op het ‘Elite-Gangster Billboard”  van de Volkspolitie geplaatst. Kan hun wat schelen, de poen is binnen !

Brandpunt:
Critici in de stad hebben over ontoelaatbare belangenverstrengeling. Een zorginstelling in Nijmegen, gefinancierd met publiek geld, die vastgoed koopt van zijn eigenhoofd vastgoed die daar persoonlijk geld aan verdient. Hoe kan het dat in deze tijden van transparantie en integriteitscode de belangen van een publieke instantie zo door elkaar lopen? Dubbele petten, belangenverstrengeling en de schijn ervan.( zie hier de schokkende beelden: “Sven Kockelmann op zoek naar de antwoorden in de Waalstad.”

Opmerking: Wij hebben info@ribw-nr.nl en betrokkene dit artikel voor hoor en wederhoor toegezonden. Zij beriepen zich op hun zwijgrecht.