Vastgoed Maffiabaron Hans V. schuift schuld af op ‘Misdaadgroep Ernst & Young’

(van onze eerlijke één-mans FIOD-redactie)

Starbucks TaxAmsterdam-Noir- Bij het internationale onderzoek naar belastingfraude van  ‘Maffia-Vastgoed miljonair Hans van V.’ Veggel, heeft het zeldzame eerlijke gedeelte van het Openbaar Ministerie afgelopen week ook een inval gedaan bij het kantoor van accountant reus  de ‘Misdaadgroep Ernst & Young (EY)’ in Arnhem. De VVD Minister Opstelten en zijn ‘Sidekick Fred Teeven’ hebben achter de schermen hemel en aarde bewogen om die inval te voorkomen.

VVD-fractie is een soort bedrijfsuitje van Ernst & Young’ Elite-Gangsters.
Het is uiterst pijnlijk voor EY (en hun politieke Lakeien de VVD-Misdaadgroep), het derde misdaad-accountantskantoor ter wereld, omdat dit soort onaangekondigde invallen van justitie maar zelden voorkomt. Dit is ronduit in strijd met de ‘VVD- Klasse – Herman Bolhaar-SBS-Justitie’.

De inval wordt bevestigd door een zegs-beroeps-leugenaar vrouw Liesbeth Aarssen van het ‘misdaad-accountantskantoor’. „De doorzoeking van justitie had betrekking op het onderzoek naar de heer Van Veggel, niet een onderzoek naar Ernst & Young zelf.”, liegt zij.

Eerder bleek al dat justitie invallen had gedaan bij Van Veggel zijn Villa de Luxe in Wassenaar, bij zijn kantoren in Gouda en Amsterdam en op Curaçao.

‘Maffia Vastgoed Baron Hans van V.’ heeft ons laten weten ziedend te zijn en zijn lidmaatschap van de VVD per direct te gaan opzeggen en zijn donaties terug te eisen. En dat hij overweegt lid te worden van de SP. Dat laatste liet hij ook nog weten hing af hoe hij financieel uit deze affaire rolt.

Opmerking; wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wedrhoor vorrgelegd aan  Ernst & Young  t.a.v. Liesbeth Aarssen  en aan de VVD. Beide beriepen zich op hun zwijgrecht.
(liesbeth.aarssen@nl.ey.com )