“Banana-Fraude-Nederland” enthousiast over deze ‘Signapore-cencuur- maatregel’.

Johnny de Mol

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir– Het mini dictator Staatje-Singapore is het voorbeeld voor de Vrije Marktwerking aanhangers in de wereld: Stokslagen, executies voor de gewone man.

Vrije Marktwerking niet voor de onafhankelijke Pers en Media.
Het Vrije-woord van het onafhankelijke volk is te duur voor de ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’.
De ‘Vrije Markt Goden’ Ultra-Rijken’ zijn als het om persvrijheid gaat opeens niet meer zo voor Vrije Marktwerking. Kijk zolang de Media-Maffia zich beperkt tot de ik hou van Holland Singapore hersenverpulveraars-troep’ en Wie heeft wie geneukt BN’ers Pers’   is er geen censuur. Maar o, wee als men buiten deik hou van de Jaknikkers- pers’ paden gaat en serieuze menselijke maatschappelijke vraagstukken publiceert. En vooral aandacht geeft aan de misdaadpraktijken van de Elite-Gangster, de aanhangers van de Vrije Marktwerking schending van de mensenrechter dan is er opeens censuur.

Door de inmenging van de overheid in de redactionele inhoud van grotere websites wordt in Singapore de persvrijheid beknot, die kritiek klinkt vanuit diverse bronnen in het Aziatische land. De overheid in Singapore heeft bepaald dat nieuwssites, die schrijven over Singapore met minstens unieke 50.000 bezoekers per maand, binnenkort een overheidslicentie moeten hebben. Daarnaast kan de Media-ontwikkelings Autoriteit (MDA) de opdracht geven een bericht te verwijderen binnen 24 uur. De nieuwe regel gaat zaterdag al in. Wie zich niet aan regels houdt kan een boete krijgen of de licentie verliezen. Om de drempel nog meer te verhogen moet een borg van ruim 30.000 euro worden betaald voor toestemming om de site in de lucht te houden. Voor kleine tv-zenders is dit al het geval, zo schrijft Aziatische Tijger.nl