De Mol :Balkenende

( van onze Corrupte News Of the World redactie)

Amsterdam-Noir- Een delegatie van de Yakuza was onlangs in Nederland op bezoek bij John de Mol, Endemol,Talpa, SBS en “Yab Yum”. Men wilde zich oriënteren hoe hier in Nederland de Maffia al decennia lang zijn eigen Tv -zenders en Productie bedrijven en Radio stadions en bladen heeft en door niemand een strobreed in de weg wordt gelegd. Hoe kan dat ? Zij waren zeer onder de indruk van hetgeen ‘Maffia-Boss John de Mol’in “Banana-Fraude-Nederland” heeft gepresenteerd.

De tentakels van Maffia-Boss John de Mol zijn voorbeeld voor “Yakuza”.
De Yakuza waren vooral onder de indruk hoe hun counterpart de Maffia-Boss John de Mol het voor elkaar heeft gekregen om zelfs het OM zo gek( of corrupt) te krijgen om in hun club blad “Opportuun” reclame te maken voor één van John de Mol zijn  Top-huurmoordenaar.

De Japanse maffia – in het land zelf bekend onder de naam ”Yakuza” – heeft een eigen magazine uitgegeven. De Yamaguchi-gumi – Japans belangrijkste misdaadsyndicaat met 27.700 leden – hoopt met het magazine ‘de eenheid in de groep te verstevigen’. Naast actualiteit, bevat het magazine ook een poëziepagina, een bladzijde gewijd aan satirische haiku’s en een reportage over topcriminelen. Op de eerste pagina staat het verhaal van Kenichi Shinoda, de Don van de organisatie, waarin hij de waarden en discipline promoot die de groepsleden zouden moeten nastreven. Shinoda klaagt ook over de moeilijke tijden die zijn organisatie doormaakt, ongeveer verglijkbaar wat zijn Italiaanse collega  ‘Maffioso-Pedo-Silvio Berlusconi’ nu doormaakt. De Yakuza:”‘En daarom zijn wij nu in Nederland om te leren van ons grote voorbeeld  John de Mol, want die heeft nergens last van”.